Gabriel Iglesias kondigt Belgische datum aan tijdens nieuwe wereldtoer

23 september 2017 in Lotto Arena Antwerpen

Volgend jaar komt een van de bekendste comedians ter wereld opnieuw naar België! Hij kondigde het maandag al aan op zijn Facebookpagina: in 2017 begint Gabriel Iglesias aan zijn grootste wereldtour tot nu toe, met een stop in maar liefst 57 steden met zijn “FluffyMania World Tour”, een volledig nieuwe show. Nadat hij eerder de Antwerpse Arenberg en Koningin Elisabethzaal uitverkocht, speelde hij in juni 2015 de bomvolle Lotto Arena plat. En hij herhaalt dat graag op 23 september 2017. De ticketverkoop start op vrijdag 18 november om 9u00 op www.livecomedy.be.

The American dream
De weg naar het succes van de Amerikaan met Mexicaanse roots leest als een boek. Hij groeide op in een arme buurt in Los Angeles in een gezin met zes kinderen en een alleenstaande moeder. Gabriel had zijn zin voor humor dan ook nodig om zich te wapenen tegen de dagelijkse realiteit. In 1997 besloot hij de sprong te wagen, zijn job op te zeggen en zijn passie – stand-up comedy – te volgen. Zelfs toen hij zowel zijn huis als auto verloor, bleef hij ervoor gaan. En met succes: vandaag is hij een van Amerika’s favoriete comedians, met succesvolles shows zoals “I’m not fat … I’m Fluffy!”, “Stand-Up Revolution” en “Unity Through Laughter”. Zijn comedystijl is een hilarische mengeling van verhalen, leuke typetjes en geluidseffecten, waarmee hij zijn persoonlijke levenservaringen aankaart.

Zwaargewicht
Met zijn rollen in onder andere “Family Guy”, “Magic Mike”, “The Nut Job” en binnenkort de film “Blazing Samurai”, is Fluffy ondertussen een echt zwaargewicht in elk domein van de entertainment industrie. Zijn fans van over de hele wereld zijn ongetwijfeld dolgelukkig dat ze binnenkort hun favoriete comedian weer live aan het werk kunnen zien. FluffyMania neemt opnieuw de wereld over!

Gabriel Iglesias – FluffyMania World Tour
Zaterdag 23 september 2017 om 20u00
Tickets vanaf vrijdag 18/11/16 om 9u00
Ticketprijs: 27 / 36 / 45 EUR op www.livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be