Gentse Feesten en comedy, de perfecte match!

Gentse Feesten en comedy, de perfecte match!

LiveComedy.be maakt line-up voor Gentse Feesten 2023 bekend

Na een geslaagde Comedy XXL editie in 2022 opent Capitole Gent ook dit jaar weer de deuren tijdens de Gentse Feesten voor alle comedyliefhebbers. Met hulp van indrukwekkende comedians als Robrecht Vanden Thoren en Freddy De Vadder worden alle bezoekers lachend de nacht ingestuurd! Van 15 tot 18 juli verwelkomt LiveComedy.be iedereen om er samen een schitterende avond van te maken. Tickets voor de shows zijn nu te koop via LiveComedy.be.

LiveComedy.be lost meteen een reeks spetterende namen die allesbehalve onbekenden zijn in de hoofdstad van Oost-Vlaanderen. Freddy De Vadder brengt op 15 juli 'Mindfullness', een eerlijke show waarmee hij Vlaanderen inpakte en al eerder De Vooruit uitverkocht. 16 juli nemen Zoe Bizoe & Friends met veel enthousiasme voor hun rekening. Na een zeer succesvolle editie van de Soirée Burlesque in 2022, komt Zoe Bizoe terug door de grote poort en brengt ze opnieuw de beste acts uit de burlesquewereld mee. Ze mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail en daar voert ze het publiek graag dronken mee; dat belooft! Jan Van Looveren palmt 17 juli het podium van Capitole Gent in. Dit doet hij met 'Loslaten', een herkenbare voorstelling waarin Jan zich volledig blootgeeft op een humoristische manier. Tot slot brengt Robrecht Vanden Thoren zijn voorstelling 'Achteraf niet komen huilen'. Na meerdere uitverkochte shows, waaronder De Vooruit, is Robrecht klaar om Capitole op zijn kop te zetten. Dit is trouwens zijn allerlaatste show met 'Achteraf niet komen huilen'.

De Gentse Feesten zijn pas een feest als er gelachen wordt. Met deze kleppers van comedians wordt dat doel ongetwijfeld behaald. Tickets voor deze shows zijn nu te koop via LiveComedy.be.

Hieronder kan je een overzicht van de voorstellingen vinden.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via [email protected] of op +32478724955.

​*****

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent