Hans Teeuwen nog steeds koning in België (en Nederland)

Sinds vanmorgen 10u00 zijn er 23.777 tickets verkocht

Zoals vrijdag aangekondigd, ging de nieuwe cabaretvoorstelling 'Echte Rancune' van Hans Teeuwen vandaag in verkoop, simultaan in België en Nederland. In België werden 7 voorstellingen in 4 zalen verspreid over Vlaanderen: Kursaal Oostende, Capitole Gent, Stadsschouwburg Antwerpen en Ethias Theater. Om 10u00 startte de ticketverkoop en twee minuten later waren er al 9.000 tickets verkocht, wat resulteerde in 5 uitverkochte zalen.

In totaal werden er nog 6 voorstellingen in verkoop gezet, gespreid over de 4 zalen. Alle 13 voorstellingen zijn ondertussen uitverkocht, met een totaal van 23.777 tickets. 

De ticketingsystemen doen later in de week een clean-up van de verkochte tickets, waardoor de tickets die nog niet betaald zijn, terug op de markt komen. Vermoedelijk zullen we dan opnieuw enkele tickets kunnen aanbieden. Dit communiceren we dan op de website www.livecomedy.be en op onze facebookpagina.

In Nederland gingen vandaag ook 18 voorstellingen in verkoop. Daar was werd er zo massaal naar de ticketpagina's gesurft, dat deze het begaven.

Hij had sinds 2011 niet meer op het podium gestaan met een cabaretvoorstelling, maar vandaag zit Koning Hans dus opnieuw heel comfortabel op zijn troon. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be