Hans Teeuwen en The Painkillers opnieuw in Vlaanderen

met volledige Nederlandstalige plaat

Hans Teeuwen is terug. Met zijn band. Met Nederlandstalige nummers. En dit op 9 september in het Antwerpse muziekcentrum Trix en op 10 september in de Brusselse rock & roll tempel Ancienne Belgique.

Na jaren podia onveilig gemaakt te hebben met zijn absurde comedy, brengt de Koning van de Lach nu al een tijdje het beste van zichzelf als frontman van zijn band Hans Teeuwen & The Painkillers. Waar zijn vorig album een duidelijke stap richting croonerige jazz waren, beloven zijn nieuwe album en tournee dit najaar een terugkeer naar zijn Nederlandstalige roots. 

Na de zomer betreedt Hans Teeuwen namelijk de podia van Nederlandse en Belgische clubs  met ‘Popstukken’. Die eerste Nederlandstalige plaat komt uit op 28 augustus. Opnieuw geflankeerd door The Painkillers met topmuzikanten Benjamin Herman, Ruben Hein, Jesse van Ruller, Kasper Kalf en Joost Kroon. De titels verklappen het al… ‘Poppendokter Bob’, ‘Bloedbad.nl’, ‘Doe het nou’ en ‘Bang’: geen jazz deze keer, maar wel een kijkje in Teeuwens wereld en absurde brein, volledig in zijn moedertaal. Dat belooft.

Teeuwen werd meermaals geprezen als creatieve duizendpoot door publiek en critici. Het was tijdens zijn cabaretvoorstellingen ook al vaak genoeg duidelijk dat hij ook overweg met piano ('Snelkookpan', 'Nostradamus', ...). Samen met band verheft hij deze musicale escapades tot een hoger niveau. Niet meer of minder dan een aanrader. Dat dan weer wel.

Hans Teeuwen en The Painkillers op 9 september in Trix Antwerpen
Hans Teeuwen en The Painkillers op 10 september in AB Brussel
Tickets en info: www.livecomedy.be
Perscontacten: Tom Bertels - 0475/66 55 49 - tom@livecomedy.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be