Henk Rijckaert binnenkort in Stadsschouwburg Mechelen

De fun! De hits!

Henk Rijckaert mag zichzelf intussen rekenen tot de club van absolute smaakmakers in de Vlaamse comedy-scene. Maar Henk is meer dan alleen maar stand-upcomedy. In zijn laatste theatershow gaat hij resoluut voor de grap én voor muziek. Op 22 oktober doet hij daarmee de Stadsschouwburg in Mechelen. En er zijn nog enkele plaatsen.

In 'De Fun, De Hits' buigt Rijckaert zich over het geheim achter oorwurmen. Ken je dat? Van die liedjes die aan de binnenkant van je hoofd blijven plakken. We hebben allemaal ‘Van Afrika tot in Amerika’ tot vervelens toe door onze kop horen galmen. Soms is het lezen van die woorden al genoeg. Hoor je het al? Dat is dan voor de rest van de dag zo. Graag gedaan.

Grapjes hebben datzelfde effect. Terugdenken aan een grapje is genoeg om je dag op te fleuren. Grappen zijn dus ook een soort oorwurmen. Kriebelende oorwurmen. Als je die twee krachten bundelt, hoopt Henk een hit te maken. De ultieme oorwurm! Want willen we dat niet allemaal? Een hit scoren. Elke dag. Even een momentje waarop je een vuistje maakt en stilletjes “YES!” sist. Kleine hits, grote hits. Maakt niet uit. En voor de rest maken we hopelijk zo veel mogelijk fun. ...

Ook de pers was alvast enthousiast: "Wie Henk Rijckaert alleen maar kent van het humoristische tv-programma Zonde Van De Zendtijd op Canvas, moet dringend naar ’s mans nieuwe show gaan kijken (…). “Rijckaert blinkt uit in geluidsimitaties, grappige stemmetjes en zijn gebruik van geprogrammeerde geluiden. Door geluid op het verkeerde been gezet worden, het blijft grappig. Dat Rijckaert daarmee speelt, maakt hem één van de weinige sound-comedians in ons kleine landje." (De Morgen).

Je kan nog getuige zijn van de geboorte van de nieuwste hit en vooral heel veel fun: 
Op 22 oktober in Stadsschouwburg Mechelen.

Info en tickets via www.livecomedy.be
Persaanvragen via Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475/66 55 49

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be