Puppetry of the Penis komt volgende week naar 't Schaliken in Herentals

Comedy seizoen wordt letterlijk op gang getrokken.

Wie denkt voor cultuuruitstappen enkel in grootsteden terecht te kunnen, is goed mis. Ook dit theaterseizoen opnieuw staat er namelijk een gevarieerd aanbod aan comedy in CC 't Schaliken in Herentals. We overlopen graag even de kalender. 

Na jaren terug in Vlaanderen, en nog steeds even charmant grappig. The Puppetry of the Penis reisde al de wereld rond, en showt je graag het succes van de inmiddels beruchte dicktricks. En er is ook een plaatsje voor nieuwe staaltjes penisgymnastiek . Volgende week woensdag beginnen ze eraan. De zaal is bijna uitverkocht maar u kan er nog net bij.

Een maand later neemt powervrouw Ann Nelissen het op voor de mannelijke bevolking in haar befaamde 'Mannenmonologen'. Want volgens haar zal de man binnen 5 miljoen jaar volledig uitgestorven zijn en dus staat ze nog even voor hen op de barricades (op 14/11). Opvolging verzekert bovendien, want met de vernieuwde Vaginamonologen (2.0) staat een nieuwe generatie performers en publiek op. Slongs Dievanongs, Nele Goossens en Lies Levefer zijn namelijk ongerust. Over vagina's. Over de hele wereld (op 9/12). 

Meer dan springlevend is nog de Nederlandse Café Corsari huiscomedian, Jan Jaap van der Wal. Hij zakt af naar Herentals met de voorstelling die hij in én exclusief voor Vlaanderen schreef: 'De Nieuwe Belg'. Zijn heldere kijk en rasechte comedy doen je sowieso huilen van het lachen. - Nog slechts een handvol tickets beschikbaar.

Als je niet genoeg kan krijgen van je televisie, stellen we voor langs te komen voor een doldwaze aflevering van The Lunatics' Nul TV. Een hele avond impro, zappen en gewoon fijne moppen. Een ideale manier om kennis te maken om kennis te maken met het opkomende impro-genre. 

Wie je ook kan leren kennen in Herentals, is de eerste (en tot nu toe enige) extreemrechtse stand-up comedian van Vlaanderen: Han solo. In zijn nieuwe show 'Kloenke' kaart hij bedreigingen als de Islamitische staat, de Kuringse Kleurenwies Kameraden en andere radicale hobbyclubjes aan.

Laatste in het rijtje is onze meest bekende meestermentalist en zal in 'CTRL' doen wat hij het beste doet: je verbazen, verwonderen en ondertussen duidelijk maken dat het allemaal een illusie is.

Geen illusie is deze rijkgevulde comedykalender.
Tickets bestellen kan via http://www.livecomedy.be/event-category/herentals/  
Voor meer info/perscontacten: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475/66 55 49

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be