HURORAM! kondigt extra data voor theatertour aan

Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert spelen vanaf oktober tweede luik tour die eindigt in De Roma

Nadat zo goed als elke zaal uitverkocht was voor het eerste deel van de tour van HURORAM!, kondigt de band aan dat ze in het najaar opnieuw Vlaanderen zullen doorkruisen. De groep die bestaat uit Hugo Matthysen, Ronny Mosuse en Aram Van Ballaert duikt in het repertoire dat Hugo Matthysen doorheen zijn leven bijeen schreef. Dat doen ze dit najaar nog vijftien keer, van Antwerpen tot Zaventem. Eerder deze week werd al aangekondigd dat ze het eerste jaar van dit project zullen afsluiten in De Roma op 27 december. De volledige speellijst staat vanaf nu op LiveComedy.be.

Een succes mogen we HURORAM! zeker noemen. Volle zalen, lovende recensies en een enthousiast publiek ontvingen het drietal bij hun start begin dit jaar. Het eerste luik van die tour zit er sinds een kleine drie weken op, maar aan stoppen denken Hugo, Ronny en Aram zeker nog niet. Vanaf oktober breien ze nog eens vlotjes vijftien extra data aan hun theatertour. Enkele data werden al eerder aangekondigd, en de verkoop daarvan loopt uitstekend.

Onder andere Arenberg Antwerpen staat sinds enkele weken op de kalender en die datum is ondertussen al uitverkocht. Daarom kondigde HURORAM! aan dat ze op 27 december in De Roma zullen optreden. De zaal is geen onbekend terrein voor Hugo & co. Ze speelden er immers maar liefst tien afscheidsconcerten als de Clement Peerens Explosition. Nu keren ze er dus terug als zichzelf, maar met minstens zoveel humor en even straffe muziek. De tickets voor HURORAM! in De Roma zijn te koop vanaf nu vrijdag.

HURORAM! brengt een selectie uit het rijke muzikale oeuvre van Hugo Matthysen live in het theater. Met onder andere Tony De Zieke Pony, Alaska en Eddy Borremans staan enkele oerklassiekers op de setlist, maar ook minder bekende nummers en klassiekers in wording zoals De Snor van Guy Mortier, Foridauka en De Oude Leraar Duits passeren de revue. Een show van HURORAM! is bovendien meer dan een concert, want ook de bindteksten van Hugo, Ronny en Aram zorgen elke avond voor de nodige lachsalvo's.

Enkele van de net aangekondigde theaters hebben hun ticketverkoop nu al opgestart. De anderen volgen in de loop van de komende weken. Het overzicht is zoals steeds te vinden op LiveComedy.be/huroram.

Copyright: Koen Bauters
Copyright: Koen Bauters

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be