Icoon uit het Nederlandse cabaret Youp Van't Hek volgende week in Gent

op vrijdag 24 juni in Capitole

Enkele maanden geleden raakte bekend dat de theatertournee van 'Licht' door Youp Van't Hek vanwege gezondheidsproblemen een moest worden heringepland. De originele afspraak in Capitole Gent werd dan ook verplaatst naar vrijdag 24 juni.

En Youp is helemaal terug, alive and very well kicking. “De grote zaken in een ander licht zetten en ze van hun zwaarte ontdoen. Dat is mijn werk”, zegt Youp regelmatig.“Daarvoor ben ik op de wereld.” Al meer dan dertig jaar doet hij dat met veel plezier voor volle zalen en geeft hij het beste van zichzelf op de planken.

Twintig theaterprogramma’s, dertien solovoorstellingen en 7 oudejaarsconferences lang varieert Youp al op dat ene fascinerende thema: de discrepantie tussen wat het maatschappelijk leven van je verwacht en wat je diep in je hart zou willen. Zonder ooit te vervelen of in herhaling te vallen. Pers en publiek dragen hem werkelijk op handen, en volgende week vrijdag doet hij dus de Gentse Capitole aan.

De voorstelling heet niet heel eigentijds 'Light’, maar gewoon ‘Licht’. Zelden dekte een titel zo goed de lading. Laat Van ’t Hek nogmaals bewijzen waarom hij zo groot werd en dat hij helemaal genezen is. Of beter nog, laat hem u het licht doen zien.

Op vrijdag 24 juni in Capitole Gent om 20:00u.
Voor persaanvragen: Tom Bertels - 0475 66 55 49 - tom@livecomedy.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be