Iers komiek Tommy Tiernan terug in België in maart 2020

Gloednieuwe tour 'Tomfoolery' houdt halt in Antwerpen en Brussel

Iers komiek Tommy Tiernan speelt in Antwerpen en Brussel in maart 2020. Hij tourt met zijn nieuwe show 'Tomfoolery'. Voor het eerst in vier jaar tijd keert hij terug naar België. Hij doet Arenberg aan op 29 maart, een dag later is het de beurt aan La Madeleine Brussel. Voor meer info en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Tommy Tiernan is net 50 geworden, maar zijn energie op het podium heeft nog niets moeten inboeten. Eigenlijk is hij nu nog vuriger en ondeugender dan ooit. Hij spreekt over God, seks en familie op een manier die bijna heilig aandoet, maar tegelijk ook heilige huisjes intrapt.

Tiernan op een podium zien is een zeldzaam genot. Zijn opwindende mix van een hoogst persoonlijke en erg flamboyante vertelstijl houdt zijn publiek vast. Gekend voor zijn geen grenzen-aanpak als het over stand-up gaat, belooft ook deze voorstelling een fantastische reis doorheen de mond en het hoofd van één van 's werelds meest gerespecteerde komieken.

Het woord 'legende' mag terecht gebruikt worden als het over Tommy Tiernan gaat. De Ierse comedian treedt al op sinds 1992. In meer dan 25 jaar carrière, kreeg hij tal van prijzen toegekend, waaronder de "So You Think You're Funny'-award van Channel Four in 1996. Daarnaast won hij nog verschillende prijzen op het Edinburgh Comedy Festival, een prestigieus comedyfestival dat wereldwijd gekend is. Naast optreden voor volle zalen, presenteert hij ook zijn eigen praatprogramma op de Ierse zender RTE 1 en is hij te zien in de Britse sitcom Derry Girls.

Tommy Tiernan - Tomfoolery
Arenberg Antwerpen: 29 maart 2020.
La Madeleine Brussel: 30 maart 2020.
Tickets en info: www.livecomedy.be

Copyright: Andy Hollingworth
Copyright: Andy Hollingworth
Copyright: Andy Hollingworth
Copyright: Andy Hollingworth
Copyright: Andy Hollingworth
Copyright: Andy Hollingworth

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be