Ierse comedian Dylan Moran terug in België

op 28 november in Arenbergschouwburg Antwerpen en 29 november in Bozar Brussel

Na in 2013 twee maal een uitverkochte Arenbergschouwburg in Antwerpen te hebben platgespeeld, besloot de Ierse comedian en woordensmit Dylan Moran ook zijn nieuwste voorstelling 'Off The Hook' er op het podium voor te stellen. En dit op 28 november. Een dag later, op 29 november, doet hij ook de wondermooie Bozar in Brussel aan.

Verwacht je tijdens een show van Moran aan een masterclass in comedy. De ster uit Black Books, Shaun of the Dead en Run Fat Boy Run tourt momenteel nog doorheen het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Australië, maar is helemaal klaar voor zijn terugkomst naar Antwerpen en halte in Brussel. 

Deze 'Oscar Wilde van de comedy' trakteert je tijdens zijn voorstellingen steeds op een kijkje in zijn unieke gedachtengangen en vooral de verfijnde manier waarop hij die verwoordt. Over het verschil tussen liefde en romantiek. Of wat kinderen teweeg brengen in een relatie. Over immigratieproblemen of politiek. Zijn show krijgt soms een existentieel kantje en Dylan Moran is zeker geen optimist, maar lachen doet het publiek steevast.

Dylan Moran heeft de ziel van een dichter en brengt als een ervaren rot in het vak een reeks moppen en bedenkingen die tegelijk bijzonder herkenbaar en erg grappig zijn. Volgens organisator Tom Bertels een echte must-see voor elke comedylover: "Met de komst van Dylan Moran, timmeren we opnieuw verder aan een uitgebreid scala aan kwalitatieve comedians op Belgische podia. Een grote meneer in zijn thuisland, en ook hier kan hij op een uitgebreide fanbase rekenen. Het wordt sowieso erg hard lachen, in Brussel én Antwerpen."

Op 28 november in Arenbergschouwburg Antwerpen, tickets vanaf 15 juni: www.livecomedy.be  
Op 29 november in Zaal M, Bozar Brussel, tickets vanaf 16 juni: www.livecomedy.be 
Perscontacten: Tom Bertels - 0475/66 55 49 - tom@livecomedy.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be