Impro-comedy in Capitole Gent

Impro-comedy in Capitole Gent

Comedy en improvisatie zijn een topcombinatie die ook bij het grote publiek steeds populairder wordt. Grote Nederlandse naam in het circuit is De Grote Improvisatieshow, en op 25 maart doet die gezond gestoorde bende de Gentse Capitole aan!

De Grote Improvisatieshow met Ruben van Meer en Tijl Beckand brengt u het allerbeste uit de voormalige stal van De Lama's. Toen die Nederlandse improvisatiecompagnie er besloot mee op te houden, gingen Beckand en van Meer vrolijk door met De Grote Improvisatieshow. En met succes. Volle theaters en een veelbekeken televisieshow later, mag het duidelijk zijn: De Grote Improvisatie Show is hot. 

Bereid je voor op een  avond waarop je je niet kan voorbereiden. Improvisatiegastheren van de avond, van Meer en Beckand, brengen sowieso verrassende gasten en originele ideeën mee. Het enige wat u moet doen, is lachen.

Of zoals van Meer het zelf zegt: “Een avond vol humor en waar je heel hard moeten lachen. We gaan voor de reactie “What just happened”? Deze reactie heb ik namelijk zelf ook nog altijd, dat houdt het improviseren leuk. Geen enkele avond is hetzelfde en het wordt altijd een verrassing wat het gaat worden.”

Praktisch: De Grote Improvisatieshow in Capitole Gent op 25 maart 2015
Tickets en info: www.livecomedy.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be