Indisch comedian en Bollywoodster Vir Das opnieuw naar Antwerpen

'The Loved Tour' houdt halt in Arenbergschouwburg op 3 december

Indisch comedian Vir Das zal België aandoen op zijn nieuwe wereldtournee. Met zijn ‘The Loved Tour’ houdt hij halt in de Antwerpse Arenbergschouwburg op 3 december. Twee jaar geleden speelde de Bollywoodster al voor een uitverkocht Zuiderpershuis. De officiële ticketverkoop start op vrijdag 30 augustus. Voor meer info en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Vir Das is een comedian, acteur, schrijver en muzikant uit India. Sinds 2017 verovert hij de hele wereld met zijn stand-up. Netflix was ook voor Das een dankbare springplank naar het grote publiek. Zijn special Abroad Understanding wisselde tussen een stadium in New Delhi en een club in New York. Die bezorgde India’s grootste Engelssprekende comedian meteen wereldfaam. Inmiddels heeft hij een multi-special deal met Netflix beet en is het streamingplatform de exclusieve distributeur van zijn stand-up. Vir Das brengt een authentiek Indisch perspectief en wordt door Variety genoemd als één van de tien comedians om in de gaten te houden.

Naast wereldwijde bekendheid omwille van zijn komisch talent, geniet Vir Das ook van faam als Bollywood-acteur. Das is de Ben Stiller of Adam Sandler van India: hij is de leading man die zorgt voor onvervalst komische momenten. Internationaal is hij ook te zien op ABC met Whiskey Cavalier, tegenover Scott Foley en Lauren Cohen. Hij werkt daarnaast ook aan een niet-gescripte serie voor Amazon.

Twee jaar geleden deed Vir Das voor het eerst België aan. Hij bracht toen zijn The Boarding Das World Tour naar Zuiderpershuis in Antwerpen. Bij zijn eerste passage in ons land speelde hij meteen voor een uitverkochte zaal. Of hij dat nog eens kan overdoen op 3 december met The Loved Tour zal blijken vanaf vrijdag 30 augustus, wanneer de tickets voor zijn optreden in Arenberg in verkoop gaan via LiveComedy.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be