Indisch comedyfenomeen Kanan Gill maakt zijn opwachting in België

Op 7 juni 2024 in Zuiderpershuis Antwerpen

Indiaas comedian, acteur en Youtuber Kanan Gill komt naar België. Op 7 juni 2024 brengt hij zijn nieuwe stand-up tour 'What Is This?' naar Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets voor de show gaan in verkoop op 1 maart om 10u via LiveComedy.be.

Kanan Gill, een van de populairste komieken in zijn geboorteland India, werd wereldberoemd met zijn YouTube-serie 'Pretentious Movie Reviews' waarin hij op humoristische wijze oude Bollywood-films recenseert. Hij weet van aanpakken, want naast zijn YouTube-carrière dook hij ook het acteerveld in. Zo speelde hij bijvoorbeeld mee in de Bollywoodfilm ‘Noor’ uit 2017.

Daarnaast bracht hij zijn eigen stand-up special ‘Keep it Real’ uit, die in het algemeen beschouwd wordt als een van de beste in de geschiedenis van de Indiase stand-up. Ook op Netflix heeft hij zijn eigen comedyspecial genaamd 'Yours Sincerely, Kanan Gill' waarbij hij terugblikt op de doelen die hij zichzelf als tiener stelde in een brief aan zijn toekomstige zelf.

Als voormalig software-ingenieur besloot Gill om een andere weg in te slaan en zich te wagen aan een carrière in de comedy. Zijn talent werd snel erkend toen hij verschillende wedstrijden won, waaronder 'Punchline Bangalore' en 'The Comedy Store in Mumbai'. Met ondertussen meer dan 200 opgevoerde voorstellingen in India en de rest van de wereld heeft hij zichzelf gevestigd als een vaste waarde binnen de wereld van comedy.

Op het podium weet Gill perfect hoe hij zijn publiek moet vermaken. Hij brengt zijn grappen op een verhalende manier en maakt tijdens zijn shows gebruik van passende gezichtsuitdrukkingen waarmee hij mensen weet te enthousiasmeren. Binnenkort dus eindelijk te zien in België.

De ticketverkoop start op 1 maart 2024 om 10u via LiveComedy.be.

Copyright: Kanan Gill
Copyright: Kanan Gill

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be