Internationale 'Puppetry of the Penis' opnieuw in Vlaanderen

vanaf oktober 2015

The Puppetry of the Penis Live! op tournee door Vlaanderen

In het najaar van 2015 komt de internationale top-act The Puppetry of the Penis Live! naar Vlaanderen. Hiermee breiden ras performers en nieuwe generatie puppeteers Christopher Cannon en Rich Binning een vervolg aan een indrukwekkend tournee langs Australië, Nieuw-Zeeland, West-End in Londen en Broadway in New York.

Wat ooit begon als ludieke kalenders die verkocht werden in garages en guestperformances op vrijgezellenfeestjes, is ondertussen uitgegroeid tot een  wereldwijd fenomeen. De perfomers en bijbehorende dick tricks zorgen telkens voor een grappige en verrassende show. Hilariteit verzekerd, wanneer bijvoorbeeld de bekende hamburgertruc de revue passeert.

Toch zou ‘genitale origamie’ de lading niet volledig dekken. Zowel Christopher als Rich genoten beiden een opleiding aan de kunstacademie en hebben al heel wat acteerervaring. Tijdens de voorstellingen van deze tournee, pronken ze met een bijna kinderlijke trots met hun speciale skills. Charmant, schattig en altijd grappig.

De shows staan erom gekend in grote getallen vrouwen naar de zalen te lokken, maar laat één ding duidelijk zijn: ook mannen zijn meer dan welkom. Uniek in Vlaanderen en echt een aanrader. Vanaf oktober 2015 in verschillende culturele centra, Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Ethias Theater Hasselt. 

Tickets en info: www.livecomedy.be 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent