JACKASS legende Steve-O komt naar België

JACKASS legende Steve-O komt naar België

6 december in Theater Elckerlyc in Antwerpen

Amerikaanse prankster en comedian Steve-O komt binnenkort naar België met zijn stand-up show The End of The World Tour. Hij zal optreden in Theater Elckerlyc in Antwerpen op dinsdag 6 december. De ticketverkoop start deze vrijdag om 11u00!

Steve-O werd plots wereldberoemd toen het eerste seizoen van JACKASS werd uitgezonden op MTV in 2000. Johnny Knoxville en Steve-O waren de allereerste pranksters en deden gevaarlijke stunts en pranks, waarbij ze zichzelf vaak verwondden. In 2001 lanceerde Steve-O zijn eigen Steve-O Don’t Try This At Home Tour, waarmee hij toonde dat hij ook een echt podiumbeest is. Na het einde van JACKASS-serie in 2002, maakten ze vier JACKASS-films. Kort na de eerste JACKASS-film, kregen Steve-O en die andere JACKASS-prankster Chris Pontius, een spin-off met de naam WILDBOYZ en bleef Steve-O het publiek verbazen met zijn geweldige stunts.

Ondertussen is hij een New York Times Bestselling Author met zijn memoires Professional Idiot en heeft hij zichzelf succesvol gelanceerd in de wereld van de stand-up comedy. Tot dusver heeft hij al opgetreden in 38 landen, en dat aantal blijft maar groeien! Zijn eerste comedy special Guilty as Charged ging recent in première op Showtime en de kijkcijfers zijn geweldig: hij zit in de top 1% van alle Showtime comedy specials ooit. Zijn nieuwe stand-up show The End of the World was een ongelooflijk succes in de US – met lovende publieksreviews met een gemiddelde van 4,7 op 5 sterren. En deze herfst brengt hij de show naar Europa!

Steve-O: The End Of The World Tour
Tuesday 6 December at 20h00 at Theater Elckerlyc
Ticket sales will start this Friday at 11h00

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent