Jan Jaap van der Wal brengt verkiezingsconference GEEN STEM

Vanaf februari 2024 op tournee in België

Nederlands stand-up comedian en presentator Jan Jaap van der Wal gaat vanaf februari 2024 op tournee met zijn verkiezingsconference 'GEEN STEM'. Binnen exact één jaar trekken we op 9 juni 2024 massaal naar de stembus voor de Europese, federale en regionale verkiezingen. Een uitgelezen kans om een verkiezingsconference te brengen met het oog op de verkiezingen. De volledige speellijst van 'GEEN STEM' kan je vinden via LiveComedy.be.

Na het voltooien van zijn trilogie over Vlaanderen met de succesvolle voorstellingen 'De Nieuwe Belg', 'Schoon' en 'III-ième', voelt van der Wal dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Daarom brengt hij in het voorjaar van 2024 in aanloop naar de verkiezingen een heuse verkiezingsconference naar de theaters onder de titel: 'GEEN STEM'.

Sinds 2022 is Jan Jaap van der Wal een officiële inwoner van ons land. Helaas komen de verkiezingen van 2024 net te vroeg voor hem om officieel te mogen stemmen. Maar dat betekent niet dat hij geen ongevraagd stemadvies mag uitbrengen.

Van der Wal heeft zich in zowel de TV-programma’s ‘De Ideale Wereld’ en ‘Jan Jaap op Zondag’ alsook in zijn zaalshows in Vlaanderen jarenlang een politiek geïnteresseerd en geëngageerd comedian getoond. Om die reden brengt hij vanaf februari 2024 een indrukwekkende verkiezingsconference naar de theaters.

Zoals u van hem gewend bent neemt hij geen blad voor de mond en heeft hij geen genade, maar hij belooft ook plechtig dat het geen al te serieuze avond zal worden. En daarbij heeft hij geen stem, dus het zal ook verder geen consequenties hebben voor het politieke landschap na de verkiezingen.

Jan Jaap van der Wal gaat vanaf februari 2024 op tournee met 'GEEN STEM' in België. Hij speelt onder andere in Antwerpen, Leuven, Mechelen, Gent, Oostende, Genk… ​
Bekijk de volledige speellijst op LiveComedy.be.
Website Jan Jaap van der Wal: www.janjaapvanderwal.be.

© Frank Ruiter
© Frank Ruiter

*****

PERSINFO, NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be