Jan Jaap van der Wal op tour met derde Vlaamse solovoorstelling

Jan Jaap van der Wal op tour met derde Vlaamse solovoorstelling

'III-ième' vanaf mei 2020 te zien in heel Vlaanderen

Jan Jaap van der Wal keert vanaf het voorjaar van 2020 terug naar de theaters met een volledig nieuwe solovoorstelling. Zijn derde al in België, en die heet toepasselijk 'III-ième'. Over iets minder dan een jaar zal de voorstelling in première gaan. Een korte tournee zal hem langs zalen in heel Vlaanderen brengen. Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert via [email protected] of op +32499410984.

Jan Jaap van der Wal fileert al twee seizoenen lang de gebeurtenissen in Vlaanderen, als vaste presentator van De Ideale Wereld op Canvas. Hoogste tijd dus dat hij opnieuw live, vanop het podium zijn bedenkingen en visie formuleert. Na 'De Nieuwe Belg' en 'Schoon' is hij nu toe aan zijn derde voorstelling speciaal voor een Belgisch publiek; die zal 'III-ième' gaan heten.

Sinds zijn deelname aan De Slimste Mens ter Wereld in 2014 is Jan Jaap van der Wal een halve Belg geworden. Een aantal maanden per jaar woont hij in Antwerpen. In 'De Nieuwe Belg' vertelde hij al over die ervaring en hield hij ons vooral een spiegel voor. Zijn tweede Vlaamse voorstelling heette 'Schoon' en ging dus vooral over de dingen die hij schoon vond aan Vlaanderen - al zit er soms ook schoonheid in lelijke dingen. Waar deze 'III-ième' over zal gaan, blijft nog even geheim, maar dat hij opnieuw voor uitverkochte zalen zal spelen, dat staat buiten kijf.

De volledige speellijst is te vinden op LiveComedy.be.

Contacteer ons
Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent