Javier Guzmans Sinterklaasconference in Stadsschouwburg Antwerpen

Unieke voorstelling in Vlaanderen op 24 november 2015

Voor het eerst en exclusief in Vlaanderen: Javier Guzman’s Sinterklaasconference over 2015: ‘Lief & Laf’. Guzman maakte in Nederland al meermaals furore met zijn vorige vier Sint-edities en na zes jaar radiostilte is het eindelijk tijd voor de wervelende vijfde. En de enige kans om er in België bij te zijn is op 24 november in Stadsschouwburg Antwerpen.

Sinterklaas vs. Eindejaar
De cabaretier zal er zijn kijk op 2015 geven in een eindejaarsconference. Dit oorspronkelijk Nederlands genre waarin het jaar wordt afgesloten met een kritische en grappige voorstelling, wordt door Guzman een beetje naar zijn eigen hand gezet. Zo brengt hij zijn jaaroverzichtsprogramma iets vroeger, rond Sinterklaas, en is het zeker geen louter op Nederland geïnspireerde voorstelling.

2015, het jaar van ‘Lief & Laf’
Scherp van tong, hard, zacht, lief maar soms ook laf. Een wereld vol tegenstrijdigheden, misverstanden en onbegrip. Een jaar waarin geloof gevolgd wordt door ongeloof. En ongeloof wordt vervolgd door geloof. Het is niet de bedoeling dat we lief zijn door laf te zijn, of wel? Javier neemt op verfijnde wijze `t jaar door, grof? Welnee, hard lachen, jazeker! `t Mag!

Over Guzman
Javiers stijl is doordrenkt van de rijke Nederlandse cabarettraditie. Sinds de jaren 2000 stond hij al meermaals op Nederlandse en Vlaamse podia, met comedycabaretvoorstellingen of als acteur. Ook het kleine tv-scherm of de filmwereld hebben voor hem geen geheimen meer. Hij staat erom gekend in zijn shows veel inspiratie te halen uit zijn soms turbulente leven, maar doet dat steeds op een manier die het midden houdt tussen de zaal helemaal stil krijgen en uitbundig doen lachen. Guzman weet het kleinere persoonlijke verhaal steeds te overstijgen, onder andere met zijn meer dan fijne woordspelingen. En dat zal tijdens deze Sinterklaasconference niet anders zijn.

Tickets en info: www.livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be