Jeff Dunham komt na 4 jaar terug naar België

Achmed the dead terrorist, Walter, Peanut en co passeren opnieuw de revue in Dunham's nieuwe World Tour.

Na een indrukwekkend parcours doorheen zowat heel Amerika, wagen Jeff Dunham en zijn hilarische poppenensemble dit voorjaar voor het eerst sinds vier jaar nog eens de oversteek naar het Europese vasteland. En daar hoort opnieuw een stop bij in Sportpaleis Antwerpen op 21 mei 2018. Tickets gaan in verkoop op 28 november om 10:00u.

 

Onlangs nog bracht Netflix wereldwijd Dunhams ‘Relative Disaster’ uit, waarin zowel de comedian als zijn bijbehorende gang met ondeugende en lichtjes dementerende typetjes van buikspreekpoppen een glansrol in spelen. Walter, Achmed the Dead Terrorist, Bubba J en Peanut bespreken er de mogelijkheid om de disfunctionele poppensquad nog uit te breiden zonder dat daar al te veel rampen mee moeten gepaard gaan.

Jeff Dunham is tot op heden nog steeds wereldrecordhouder ‘meeste aantal tickets ooit verkocht voor een stand-up comedy show’ en blijft hard werken aan het behoud van deze koploperpositie. Non-stop touren, innoveren en verder bouwen aan zijn YouTube kanaal met meer dan 1 miljoen abonnees zijn daar hoofdzaak in. Hij was één van allereerste internationale comedians wiens succes tot hier overwaaide (mede) dankzij een virale hype. Of hoe ‘I KILL YOU’ nog een mobiele ringtone was, in een tijd waar we die nog massaal bestelden.

Zijn volavondshows (Unhinged in Hollywood, Perfectly Unbalanced) worden ook keer op keer massaal bezocht, gestreamd en bekeken en maken van hem een regelrechte comedywereldster. In september 2017 kreeg hij dan ook een ster gepresenteerd op de Walk of Fame in Hollywood om 2 succesvolle decennia in de showbizz te vieren. Zelf gaf hij daarover toe er zelfs nooit over te durven gedroomd hebben én dat hij hoopte dat de precieze locatie van de ster niet vlak voor een 18+ winkel was. Of net wel, want ‘okay, actually, that would be hilarious’.

----

Jeff Dunham
Passively agressive 
Sportpaleis Antwerpen
21 mei 2018
Ticketverkoop:
- General on sale: 28/11/2017
Ticketprijs:
63 / 48 / 36 EUR (incl. res. fee)

 

Laslo Notelé

Marketing & promotion, Live Comedy

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be