Jeff Dunham komt naar Sportpaleis in oktober

Nieuwe show SERIOUSLY!? in Antwerpen op 21 oktober 2020

Jeff Dunham en zijn respectloze cohorten, Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J. en Achmed the Dead Terrorist, vullen al meer dan twaalf jaar arena’s over heel de wereld met hun succesvolle tours. Nu vertrekken ze op een gloednieuwe internationale tour, “JEFF DUNHAM: SERIOUSLY!?”, die ook naar Sportpaleis Antwerpen komt op 21 oktober 2020. Naast zijn gebruikelijke cast van oneerbiedige handlangers, zal in “SERIOUSLY!?” een nieuw lid van de bende zijn opwachting maken, “Larry”. Als persoonlijk adviseur van de President, geeft hij zijn hilarische kijk op hoe het is om te werken voor het Witte Huis. Tickets voor Jeff Dunham in het Sportpaleis zijn te koop vanaf woensdag 4 maart om 10 uur via LiveComedy.be. Voor persaanvragen, neem contact op met Bert via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Jeff Dunham heeft net het Europese luik van zijn wereldtour SERIOUSLY!? aangekondigd. Zijn optreden in Sportpaleis Antwerpen op 21 oktober 2020 betekent zijn eerste show in 2 jaar tijd. Bij zijn laatste stop in ons land kwamen meer dan 11000 fans kijken naar Dunhams heerlijke mix tussen stand-up comedy en buikspreken.

Dunham heeft een entertainmentimperium uitgebouwd door jaren van non-stop touren en het blijvend vernieuwen van zijn optredens. Met 10 miljoen volgers op Facebook, ruim 2,1 miljoen YouTube-abonnees, en meer dan een miljard views, heeft deze comedian-buikspreker zijn eigen unieke gat in de comedywereld gecreëerd. Dat heeft geleid tot recordbrekende kijkcijfers voor zijn stand-up specials op NBC, Netflix en Comedy Central.

Na zijn studies verhuisde Dunham van geboortestaat Texas naar Los Angeles, waar hij al gauw een sensatie werd in het comedyclubcircuit. Later veroverde hij de wereld van de comedy door een multi-platinum verkoop van DVD's en door televisierecords te breken. Zijn special uit 2015, "Unhinged in Hollywood", debuteerde op NBC Primetime en staat geboekstaafd als één van de best bekeken niet-sportprogramma's uit dat jaar. Dunhams eerdere specials, “Arguing with Myself,” “Spark of Insanity,” “A Very Special Christmas,” “Controlled Chaos,” “Minding the Monsters,” en “All Over the Map,” dragen ofwel de titel van "meest bekeken" of "grootste waardering" op Comedy Central.

Zijn autobiografie, "All By My Selves: Walter, Peanut, Achmed and Me,” stond drie weken bovenaan de New York Times' Best Seller lijst. Dunham kreeg ook al drie jaar op rij de "Billboard's Top Comedy Tour"-erkenning toegereikt, vanwege zijn uitstekende ticketverkoop. Jeff is momenteel op tour tot het einde van het jaar, met zijn bekende bende personages.

Dunhams bijdrage aan de wereld van de showbusiness en comedy werd erkend in 2017, toen hij een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame, ter ere van zijn twee decennia durende sterrenstatus.

-----

Jeff Dunham - SERIOUSLY!?
Sportpaleis Antwerpen
21 oktober 2020
Tickets te koop vanaf 4 maart 2020 om 10u00.
Info en tickets:
LiveComedy.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be