Jeroen Leenders 'Pagliacci'

Jeroen Leenders 'Pagliacci'

Donderdag 14/1 in Stadsschouwburg Mechelen

Na een geslaagde première van zijn nieuwe show “Pagliacci” in november 2015, zorgt Jeroen Leenders voor een frisse wind in comedyland. Met zijn positief-cynische hersenkronkels wint hij moeiteloos de harten van zowel pers als publiek. Donderdag 14 januari staat hij in Stadsschouwburg Mechelen.

“Man goes to doctor. Says he’s depressed. Says life seems harsh and cruel. Says he feels all alone in a threatening world where what lies ahead is vague and uncertain. Doctor says, “Treatment is simple. Great clown Pagliacci is in town tonight. Go and see him. That should pick you up.” Man bursts into tears. Says, “But doctor…I am Pagliacci.”

Jeroen Leenders is een Vlaamse stand-up comedian die achtervolgd wordt door bovenstaande “mop” over “the tears of clown”. Een mop die voor hem samenvat wat stand-up comedy is. Want stand-up comedy doet je nadenken over het leven. Wat je voelt, maar niet wil voelen. Wat je weet, maar liever niet zou weten. Daarom is stand-up comedy gevaarlijk. Voor jou. Voor Jeroen.

Elke voorstelling is dan ook anders. Het weer is anders, het publiek is anders, de zaal is anders, Jeroen is anders. Alles is altijd anders. Het enige wat Leenders steevast meeheeft is een hoofd vol ideeën en verhalen. Op het moment zelf beslist hij wat er exact verteld wordt en hoe. Is dat niet gevaarlijk, vraagt u? Wel, dat is het leven nu eenmaal ook.

Jeroen Leenders 'Pagliacci'
Donderdag 14 januari 2016 om 20u15 in Stadsschouwburg Mechelen
Tickets en info: www.livecomedy.be​

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent