Jon Richardson komt naar Brussel

met nieuwste show "Nidiot"

De Britse stand-up comedian Jon Richardson komt met zijn nieuwste comedyshow ‘Nidiot’  naar België. Na succesvolle tours in Groot-Brittannië doet hij op 4 november het Brusselse theater Le Senghor aan. De kaartverkoop start vandaag via de website van Live Comedy.

De comedian, bekend door zijn obsessieve-compulsieve stoornis, is vastbesloten om een stuk relaxter te worden. Voor zijn vrienden én voor zijn eigen gezondheid. Tijdens ‘Nidiot’ kom je er achter of een wolf niet alleen zijn haren, maar ook zijn streken kan verliezen. The Mirror roemde de Brit en zijn eerdere shows al: “Jon Richardson is een verfijnde comedian die regelmatig hilarisch en dubieus is, een comedian die je in geen geval mag missen”.

Jon Richardson begon zijn stand-up comedy carrière op 21-jarige leeftijd en won direct de BBC New Comedy Talent Search. Na zijn vliegende start ging hij samen met Alan Carr op tour door het Verenigd Koninkrijk. Zijn eerste solo-show ‘Spatula Pad’, over zijn obsessieve-compulsieve stoornis, die hij uitvoerde tijdens het Edinburgh comedy festival Fringe leverde hem de ´Beste nieuwkomer award´ op. Jon is ook bekend door zijn optredens in diverse Britse comedyprogramma’s, zoals zijn rol teamcaptain in ‘8 out of 10 Cats’, ‘Live at the Apollo’ en ‘Have I Got News For You’. In 2013 werd hij genomineerd voor de ‘British Comedy Award’. The Times noemde hem “een van de meest eigenzinnige en interessantste stand-up comedians”. Jon Richardson is een must-see voor liefhebbers van Britse komedie!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be