Kamal Kharmach on tour vanaf september

Met eerste avondvullende comedyvoorstelling 'De Schaamte Voorbij'

Vandaag kondigt comedian Kamal Kharmach met veel trots zijn eerste toer door Vlaanderen aan, met zijn eerste avondvullende comedyshow De Schaamte Voorbij. Een debuut dat kan tellen, met maar liefst 35 voorstellingen in de Vlaamse theaters.

Sinds zijn passage in De Slimste Mens Ter Wereld twee seizoenen geleden is hij niet meer van het televisiescherm weg te branden. Zo zagen we hem in Mag ik u kussen, Van Gils & Gasten, 1000 Zonnen, De Allesweter, De Drie Wijzen, Achter De Rug, Het Grootste Licht, Op Weg met Jan en vele andere programma's. Ondertussen kwam hij ook nog piepen op het witte doek in Everybody Happy van Nic Balthazar én stampte hij Antwerpse comedy club Lebowski's mee uit de grond.

Maar eigenlijk begon het allemaal voor hem tijdens HUMO’s Comedy Cup in 2014. Hij bekoorde jury en publiek tot in de finale, met amper één jaar ervaring als stand-upper. Nu staat hij in zijn eerste volavondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want zoals alom geweten is hij 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij zijn materiaal van een snedig randje voorziet.

De jonge comedian is op veel vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen voelt hij zich nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Hoewel iedereen hem nu behandelt als een slanke en bekende kerel, voelt hij zich vooral nog steeds een dikke, arme Marokkaan. Voor het grote publiek en zelfs vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen.

Met dit debuut probeert hij de talrijke veranderingen in zijn leven bij te benen. Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank!

Zijn volledige speellijst is te vinden op www.livecomedy.be/kamalkharmach. De meeste voorstellingen komen pas in de loop van deze of volgende maand in verkoop, maar je kan al kaartjes bemachtigen voor de première in Arenberg Antwerpen op 6 oktober en zijn show in Minard Gent op 8 maart.

Interviewaanvragen zijn welkom bij Tom Bertels via tom@livecomedy.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be