Kamal Kharmach brengt voor vierde keer eindejaarsconference Mag ik even?

Mag ik even? 2022 vanaf november overal te zien in Vlaanderen

Vanaf november staat Kamal Kharmach in de theaterzalen met zijn nieuwe eindejaarsconference Mag ik even? 2022. De comedian neemt al voor de vierde keer de conference voor zijn rekening. Hierbij verzamelt hij alle belangrijke gebeurtenissen van het voorbije jaar en creëert hij een hilarische liveshow.

2022 is tot nu toe al een bewogen jaar geweest. Een invasie van Rusland in Oekraïne, stijgende energieprijzen en de opmars van apenpokken. Gelukkig heeft Kamal Kharmach met zijn drie vorige eindejaarsconferences de nodige ervaring om een jaar als 2022 te fileren.

En dit jaar wordt nog grappiger zegt hij: "Ik kijk heel erg uit naar de conference dit jaar. Want heel veel mensen vragen aan mij of ik de politiek hard wil aanpakken. En ze mogen zeker zijn dat dit zal gebeuren, want vele mensen zijn ongerust over de stijgende energieprijzen en inflatie. Mijn taak dit jaar bestaat erin om de politici te laten inzien dat ze een grote verantwoordelijkheid hebben. Maar hoe groter de miserie in de wereld, hoe meer inspiratie om daarover fantastische humor te schrijven. En dat is wat mensen zeker mogen verwachten. Hoe groter de miserie, hoe grappiger mijn eindejaarsconference moet zijn! Ik ga dit jaar nog harder mijn best doen om mensen anderhalf uur lang hun miserie te doen vergeten. En een groot voordeel is dat ze warm in de zaal zitten én dat is gratis."

Benieuwd naar wat Kamal in petto heeft met zijn komische kijk op taferelen als het ontslag van Wouter Beke en F.C. De Kampioenen? Hij heeft alvast stof genoeg voor een ​ eindejaarsconference vol rake opmerkingen en relevante grappen over het jaar 2022. Vanaf november op tournee met Mag ik even? 2022. ​

Bekijk de volledige speellijst via www.kamal.be.

Over Kamal Kharmach
Kamal Kharmach is een van de bekendste komieken van Vlaanderen. In 2014 won hij Humo's Comedy Cup en sindsdien ging het pijlsnel voor de comedian. Na een succesvolle debuutvoorstelling met De Schaamte Voorbij gaat hij voor de vierde keer op tournee met zijn eindejaarsconference Mag ik even?. Hij verscheen in programma's als De Slimste Mens ter Wereld, I Can See Your Voice, Het Collectief Geheugen en speelde mee in de film Everybody Happy. Elke maand is hij te horen op Qmusic met zijn visie op de actualiteit. In het televisieprogramma Andermans zaken helpt hij ondernemers in nood. In 2023 presenteert hij de populaire quiz 1 jaar gratis op Eén.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be of 0478 72 49 55.

*****

Campagnebeeld Mag ik even? 2022
Campagnebeeld Mag ik even? 2022
Kamal Kharmach © Ellie Van den Brande
Kamal Kharmach © Ellie Van den Brande

De volledige eindejaarsconference van 2020

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be