Kamal Kharmach, Lukas Lelie en special guest live op Live Comedy Festival 2016

19 mei 2016 in Arenberg Antwerpen

De comedy kroonprinsen van De Slimste Mens Ter Wereld, KAMAL KHARMAG en LUKAS LELIE, staan op 19 mei samen in de grote zaal van de Arenberg tijdens het Live Comedy Festival 2016. Daarmee breidt het festival haar billing uit met een duo nieuwe Vlaamse talenten, naast de verder internationaal gekleurde affiche.

Kamal Kharmach
Kamal Kharmach is een van de rijzende sterren van de stand-upcomedy. En dat rijzen zou nog een pak makkelijker moeten gaan nu hij in één jaar tijd zomaar eventjes 120 kilogram is vermagerd. “Als ik daar maar niet meer applaus voor krijg dan voor mijn grappen”, liet hij optekenen tijdens zijn passage in De Slimste Mens ter Wereld. Met precies die zelfrelativerende, bijna verlegen stijl charmeerde hij in 2014, na amper één jaar als stand-upper, de jury van Humo’s Comedy Cup. Als zwaarlijvige knuffelallochtoon bereikte hij toen schijnbaar moeiteloos de finale. Intussen staat de ex-teddybeer een pak scherper, maar aan aaibaarheid heeft hij niet ingeboet. Kamal is namelijk geen brulboei of angry young man, maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken.

Lukas Lelie
Die andere jonge stand-up comedian die tijdens de Slimste Mens aan sneltempo harten veroverde door zijn rake oneliners is Lukas Lelie. Hij is niet aan zijn proefstuk toe en won vorig jaar de HUMO’s Comedy Cup en was ook al te gast achter het roast programma ‘Achter de Rug’. Lukas’ stijl kan omschreven worden als “awkward” met veel oneliners en absurditeiten. Hij beschrijft de triestige staat van zijn leven en onbegrip tegenover de wereld rond hem.

+ SPECIAL GUEST (TBA)
Alsof Kamal en Lukas nog niet voldoende zijn, brengen ze ook nog een special guest mee. Wie dat zal zijn zullen ze binnenkort wel bekendmaken!

Live Comedy Festival 2016
Het Live Comedy Festival zal dit jaar verspreid plaatsvinden in Antwerpen en Brussel, van mei tot juni 2016. Internationale toppers die reeds hebben bevestigd: Jimmy Carr, Nina Conti en Bill Bailey. Bozar Brussel verwelkomt ook de ultieme pranker Lee Nelson, terwijl Zuiderpershuis zich opmaakt voor de doortocht van de Vlaamse stand-upper die eindelijk de erkenning begint te krijgen die hij al veel langer verdient: Jeroen Leenders.

Info en tickets: www.livecomedyfestival.be
Pers- en interviewaanvragen: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475/66 55 49

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be