Kamal Kharmach maakt oudejaarsconference

Vanaf december in theaters met 'Mag ik even?'

Toptalent Kamal Kharmach maakt eind 2019 zijn debuut als conferencier. Na zijn succesvolle tournee ‘De schaamte voorbij’, werpt de comedian dit jaar zijn licht over alles wat de actualiteitsrevue passeert om daaruit een voorstelling te puren in zijn verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl. ‘Mag ik even?’ zal de nieuwste oudejaarsconference heten, en met 42 voorstellingen op de planning is Kamal overal in Vlaanderen te zien. Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Al even zat het er aan te komen dat Kamal Kharmach een eigen conference zou maken. In zijn debuutvoorstelling ‘De schaamte voorbij’ liet hij zich al optekenen als een comedian die er niet voor terugdeinst om de actuele tegenstrijdigheden op de korrel te nemen. Maar nu is het tijd voor meer: nog actuelere, nog relevanter en vooral nog grappiger.

Twee jaar lang toerde Kamal Kharmach langs uitverkochte zalen met één van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft. Daarin leerde iedereen hem kennen als de jonge comedian met Marokkaanse roots die perfect het midden weet te houden tussen zelfspot en goed gemikte commentaar.

Met datzelfde gevoel voor kritische relativering brengt Kamal Kharmach nu dus zijn eerste conference. Waarover die zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende minsisters, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft alvast genoeg stof te leveren voor een spetterend conferencedebuut. "Ik voel nu al aan dat 2019 het jaar van de school zou kunnen worden: terwijl pubers protesteren voor het klimaat, gedragen onze politici zich als schoolkinderen," vertelt Kamal in Knack. "Neem nu die Twitter-rel tussen Gwendolyn Rutten en Theo Francken waar ze Donald Trump hebben bijgesleurd of die Game of Thrones-poster die zowat elke partij al eens heeft nagemaakt."

Kamal Kharmach won in 2014 Humo’s Comedy Cup. Sindsdien ging het pijlsnel voor de jonge comedian. Hij verscheen in programma’s als Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen en Everybody Happy. Maar het grote publiek leerde hem vooral kennen dankzij zijn deelname aan De Slimste Mens. Op dit moment werkt Kamal aan een televisieprogramma waarin hij ondernemers zal helpen.

De volledige speellijst van ‘Mag ik even?’ vind je via https://kamalcomedian.be/

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be