Kamal Kharmach neemt voor derde keer eindejaarsconference voor zijn rekening

'Mag ik even? 2021' vanaf november overal in Vlaanderen

Na twee succesvolle eindejaarsconferences staat Kamal Kharmach vanaf november opnieuw op de planken met 'Mag ik even?'. Hij neemt de actualiteit van het voorbije jaar onder de loep en vormt dit tot een hilarische liveshow. Nog actueler, nog scherper en nog grappiger! Met de vaccinatiechaos, 3M, het Klimaatplan, Jürgen Conings gaat hij geen enkel onderwerp uit de weg.

Sinds 2019 mag Kamal Kharmach zich conferencier noemen. Vorig jaar waren er maar liefst 1,1 miljoen kijkers voor 'Mag ik even? 2020' op Eén. Dit jaar zal hij voor de derde keer de eindejaarsconference voor zijn rekening nemen. Onder de titel 'Mag ik even?' analyseert hij de gebeurtenissen van het voorbije jaar en neemt hij geen blad voor de mond.

Kamal Kharmach over zijn nieuwe voorstelling: "Na een jaar niet gespeeld te hebben kan ik niet wachten om alles te geven voor mijn fans. Dit is het jaar van vertrouwen, of het gebrek eraan. We vertrouwen de overheid niet. Men vertrouwt de wetenschap niet. Tijdens deze conference probeer ik uit te zoeken waarom niemand elkaar nog vertrouwt en hoe we dit kunnen oplossen. Ik zweef nog altijd na van de kijkcijfers van vorig jaar en barst al van de energie om mijn tournee te starten."

Na een turbulent jaar heeft Kamal meer dan genoeg onderwerpen om een volledige show te vullen. Afghanistan, Sihame El Kaouakibi, La Boum, EK voetbal, Olympische Spelen komen allemaal aan bod. Deze eindejaarsconference belooft dan ook opnieuw een klepper van formaat te worden.

De ticketverkoop is in de meeste zalen gestart en de volledige speellijst kan je vinden via www.kamal.be.

Over Kamal Kharmach
Kamal Kharmach is een van de bekendste komieken van Vlaanderen. In 2014 won hij Humo's Comedy Cup en sindsdien ging het pijlsnel voor de comedian. Na een succesvolle debuutvoorstelling De Schaamte Voorbij mag hij voor de derde keer op tournee gaan met zijn eindejaarsconference Mag ik even? . Hij verscheen in programma's als De Slimste Mens ter Wereld, Het Collectief Geheugen en speelde ook mee in de film Everybody Happy. Elke vrijdag is hij te horen op Qmusic met zijn wekelijkse visie op de actualiteit. In het televisieprogramma Andermans zaken helpt hij ondernemers in nood. Dit najaar terug te zien op Eén.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

Campagnebeeld Eindejaarsconference 'Mag ik even? 2021'
Campagnebeeld Eindejaarsconference 'Mag ik even? 2021'

De volledige eindejaarsconference van 2020

De volledige eindejaarsconference van 2019

Copyright: Ellie Van den Brande
Copyright: Ellie Van den Brande

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be