Kamal Kharmach op succestournee door heel Vlaanderen

en hij is er helemaal klaar voor

Stand-up comedian Kamal Kharmach begon enkele weken geleden aan de succesreprise van zijn voorstelling 'De Schaamte Voorbij'. Hij tourt opnieuw doorheen heel Vlaanderen met die hilarische voorstelling die even goed iets minder luchtige onderwerpen durft aan te snijden. Na 60 uitverkochte zalen, tourt hij dit jaar nogmaals langs 50 Vlaamse steden en gemeenten. Voor interviews en/of persaanvragen, contacteer Azra: azra@livecomedy.be of via 0476/420.121

Naast zijn donutimperium, heroplevende schoolcarrière (Kamal geeft sinds september ook nog terug les op de hogeschool) en mediaverschijningen is Kamal dolblij dat hij terug op tournee kan met zijn eigen voorstelling 'De Schaamte Voorbij'. De grappige voorstelling, die iets zwaardere onderwerpen zoals overgewicht, racisme en onzekerheid zeker niet mijdt, mocht al bezoekers over heel Vlaanderen bekoren en daar zal dit theaterseizoen geen verandering in komen.

Zijn hoge energie en übervlotte podiumpresence maken dat de show voorbij vliegt en iedereen de zaal altijd opgeladen verlaat. Sinds Kamals deelname aan Humo’s Comedy Cup, waar hij tot in de finale geraakte met amper één jaar ervaring als stand-upper, gaat het razendsnel. In 'De Schaamte Voorbij' probeert hij alle ontwikkelingen bij te houden, en blikt hij terug op zijn jeugd in het Antwerpse Borgerhout.

"Kamal Kharmach schittert in eerste zaalshow" - A-TV
"Indrukwekkend authentiek" - De Morgen
"De humor in de ellende zien, Kamal kan het als de beste" - VRT Nieuws

Hij laat zien dat er een gigantisch groot verschil kan bestaan tussen wat andere mensen over je denken en wat je over jezelf denkt. Hij vergelijkt zijn huidige situatie met vroeger en probeert alle tegenstrijdigheden een plaats te geven. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen, als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank.

In de laatst nieuwe aflevering van Maarten en Dorothee's Podcast, gaat het via de weg van de 10 meest gegooglede vragen (Wat heeft Kamal gestudeerd?, Met wie is hij getrouwd?, ...), al snel over Kamals kansarme achtergrond en hoe hij precies belandde waar hij nu zit.  Hier volledig te beluisteren. Zijn sterk relativeringsvermogen en hoge intelligentie geven hem de kans om met verbazende en verhelderende afstand over zijn verleden en heden te spreken. Latent racisme, onzekerheid, ... Maar even goed hoor je er het hilarische verhaal van hoe Kamal eigenlijk precies begon als comedian. Het komt allemaal aan bod tijdens dit mooie gesprek.

Daarnaast verschijnt Kamal geregeld bij de Weekwatchers in Radio 2, tapt hij binnenkort moppen in Iedereen Beroemds rubriek Droge Humor. Het mag duidelijk zijn: Vlaanderen heeft nog lang niet genoeg van Kamal, en hetzelfde geldt in de andere richting. Kom kijken naar één van Kamals aankomende shows en/of adresseer je persaanvragen en-of interviews, neem gerust contact op met Azra: azra@livecomedy.be of via 0476/420.121

Onder andere in:
7/11 - De Spil Roeselare
23/11 - CC De Factorij Zaventem
30/11 - Cultuurcentrum Hasselt
10/01 - Kunstencentrum Vooruit Gent
De volledige speellijst vind je hier.

Tom Bertels

CMDY BVBA

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be