Kamal Kharmach streamt online try-outs voor eindejaarsconference "Mag ik even? 2020"

Kamal Kharmach streamt online try-outs voor eindejaarsconference "Mag ik even? 2020"

Vanaf 6 december en voor een beperkt virtueel publiek

Groot en belangrijk nieuws over de eindejaarsconference van Kamal Kharmach. In de aanloop naar de opnames voor de tv-uitzending zal Kamal vanaf zondag 6 december zijn "Mag ik even? 2020" try-outen voor een online publiek. De try-outs worden op locatie opgenomen met meerdere camera's en live gestreamd voor een beperkt aantal kijkers.

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we ook weer mogen uitkijken naar de oudejaarsconference. Het mag duidelijk zijn dat alles een beetje anders zal verlopen dan we al dertig jaar gewoon zijn. Eigenlijk had Kamal Kharmach al in november verschillende try-outs op de planning staan om zijn tweede conference te testen. Dat ging helaas niet door.

De tweede coronagolf zorgt ervoor dat de try-outs virtueel moeten gebeuren. Voor die online try-outs worden kosten noch moeite gespaard. Kamal speelt de voorstelling alsof hij ze voor een live publiek zou spelen. Jan Linssen verzorgt net als voorgaande jaren het voorprogramma. De show wordt op locatie professioneel vastgelegd met meerdere camera's en rechtstreeks gestreamd naar de huiskamer van het betalend publiek. Dat zal overigens niet via Zoom, Teams of een dergelijke videocall gebeuren. Kijkers zijn dus gewoon kijkers, geen deelnemers. Op die manier kan iedereen zonder gêne en in alle comfort genieten van de unieke try-outs.

Kamal Kharmach en LiveComedy.be hebben besloten op deze manier te werken om ondanks de pandemie toch een topshow te kunnen maken. Een jaar als 2020 verdient een eindejaarsconference. Iedereen kan een flinke dosis humor gebruiken. Later deze maand zal de conference opgenomen worden voor de tv-uitzending. Daarvoor zijn geen tickets te koop; binnenkort wordt bekendgemaakt hoe dat in zijn werk zal gaan.

De gestreamde try-outs virtueel bijwonen kan wel. Dat werkt heel eenvoudig. Via LiveComedy.be zijn tickets te koop. Eén ticket kost slechts 10 euro en staat je toe om met je hele bubbel te kijken. Per voorstelling zijn er slechts 150 tickets beschikbaar. De eerste try-out vindt plaats op zondag 6 december. Alle beschikbare data zijn te vinden op LiveComedy.be.

Deze streaming events zijn in samenwerking met, en met steun van de Vlaamse Overheid.

Over Kamal Kharmach
Kamal Kharmach is een van ’s lands bekendste komieken, wiens carrière een blitzstart kende. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling 'De Schaamte Voorbij' de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde 2 jaar langs uitverkochte zalen en mocht het jaar erop meteen al een eindejaarsconference maken die op Canvas werd uitgezonden. De kijkcijfers van zijn eerste conference logen er niet om: hij verdubbelde niet alleen het aantal kijkers dat Michael Van Peel vorig jaar haalde, maar was tijdens de uitzending zelfs absolute marktleider op de Vlaamse televisie.

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup om daarna te touren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft. Die lijn zette hij overtuigend verder met een schitterende eindejaarsconference, die de lovende recensies aan elkaar reeg.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Tom via [email protected] of op +32475665549.

*****

Een fragment uit de eindejaarsconference van 2019

De volledige eindejaarsconference van 2019, integraal te bekijken op YouTube

Copyright: Lectrr
Copyright: Lectrr
Copyright: Ellie Van den Brande
Copyright: Ellie Van den Brande

 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent