Kevin Bridges brengt nieuwe show op 23 oktober 2023 in Antwerpen

Kevin Bridges brengt nieuwe show op 23 oktober 2023 in Antwerpen

The Overdue Catch-Up binnenkort te zien in Koningin Elisabethzaal

Na een succesvolle passage in 2015 en 2019 komt de Schotse comedian Kevin Bridges opnieuw naar ons land. Hij brengt op 23 oktober 2023 zijn nieuwe comedyshow 'The Overdue Catch-Up' naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 6 september om 10 uur via LiveComedy.be.

Kevin Bridges kijkt reikhalzend uit naar zijn terugkeer op het podium in 2023, want dan brengt hij zijn langverwachte nieuwe show 'The Overdue Catch-Up'. In zijn nieuwe comedyshow krijgt het publiek de kans om een blik te werpen in de geest van een van de scherpste comedytalenten die het Verenigd Koninkrijk te bieden heeft. Met een carrière van maar liefst 18 jaar heeft Kevin Bridges nu al de levenservaring van een man die twee keer zo oud is als hij, en dat weerspiegelt zich in zijn slimme kijk op de moderne samenleving

Kevin zegt: "Sinds we elkaar voor het laatst spraken, is er veel veranderd in mijn leven en in de wereld die we kennen. Maar wat niet is veranderd is het feit dat een menigte lachende mensen in een kamer, meestal zorgt voor een vrij aangename avond. Ik kijk ernaar uit om weer stand-up te gaan doen en om jullie allemaal opnieuw te zien".

Kevin Bridges is een van de meest bekendste comedians van Schotland. Hij verscheen in populaire televisieprogramma's zoals 'Would I Lie to You', 'Have I Got News For You' en 'Live At The Apollo'. Hij was ook de gastheer van de zeer gewaardeerde documentairereeks 'Kevin Bridges – What’s The Story', waarin onderwerpen zoals de Commonwealth Games en het Schotse referendum aan bod kwamen.

In oktober 2014 verscheen zijn autobiografie ‘We Need To Talk About… Kevin Bridges’. Het boek werd gekroond tot 'Sunday Times Best Seller'. Zijn vorige tournees waren telkens een groot succes en vestigden keer op keer nieuwe records in de ticketverkoop. Het is al vier jaar geleden dat Kevin Bridges te gast was in ons land.

Op 23 oktober 2023 staat Kevin Bridges op het podium in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen met zijn nieuwe comedyshow 'The Overdue Catch-Up'. De ticketverkoop start op woensdag 6 september om 10u. Meer info en tickets via LiveComedy.be.

Kevin Bridges
The Overdue Catch-up
LiveComedy.be
Kevin Bridges
Kevin Bridges

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie, interviews en persaanvragen, contacteer Kelly via [email protected].

*****

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent