Kevin Bridges komt op 15 juni naar Stadsschouwburg Antwerpen

Schotse super comedian voor het eerst in Antwerpen!

De in eigen land razend populaire, jonge Schotse stand-up comedian Kevin Bridges komt naar Antwerpen. Met ‘A Whole Different Story’ maakt hij op zaterdag 15 juni zijn debuut op de planken van de Stadsschouwburg Antwerpen. The Times tipte hem al: “Kevin Bridges zou wel eens de beste stand-up van het land kunnen worden.” 

Met zijn nog slechts 27 jaar is Kevin Bridges een Schots exportproduct van formaat. Schot en komisch legende Billy Connelly prees hem aan als “brilliant” en ook andere media zijn zeer enthousiast. Maar ook critici zijn zeer te spreken over Bridges. Zo gaf The Guardian hem vier sterren en oordeelde dat “Going to see Kevin Bridges is a step into standup’s future”. 

Recordmeister
Kevin Bridges maakte zijn debuut tijdens de BBC1 Comedy Roadshow van Michael McIntyre in 2009, waarna hij zijn show op het Edinburgh Festival direct in slechts een dag wist uit te verkopen. Zijn plotse succes kende een vervolg in 2010 toen hij de Glasgow SECC Arena optrad voor een publiek van 10.000 nieuwe fans. De DVD van de show verkocht daarop aan eind van het jaar eveneens stormachtig. In 2011 werd hij de gastheer voor het Channel 4-programma ‘Stand Up For The Week’ en in 2012 hoste hij ook het geprezen, langlopende ‘Live At The Apollo’, waarna hij eind 2012 voor zijn recordbrekende live show ‘The Story Continues’  in een dag tijd meer dan 45.000 tickets verkocht waardoor hij negen keer op rij in een uitverkocht Glasgow SECC Arena stond. In 2014 was hij de meeste ’gezochte comedian’ op de ticketwebsite van Ticketmaster en in 2015 staat hij oa 6 keer in de Londense Apollo Theatre en 12 keer in de Glasgow SECC Arena.

En nu komt deze gigant voor het eerst naar Antwerpen. Tickets zijn per direct verkrijgbaar.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be