Kevin Hart wegens groot succes naar Sportpaleis Antwerpen

Say What Now? Lotto Arena te klein voor alle Kevin Hart fans

Comedy's huidige grootste ster Kevin Hart verkocht vorige week de Lotto Arena uit op een luttele 6 uur tijd. En ook de wachtlijst wordt nog met de dag langer. Om aan de grote vraag naar tickets te kunnen beantwoorden, verhuist de meest geanticipeerde comedyshow van het jaar dan ook naar het Sportpaleis!

Organisator Tom Bertels van Live Comedy probeert het succes zelf ook nog een beetje te plaatsen: "Sowieso is Hart momenteel de één van de meest relevante internationale comedians. Zijn Instagram, Twitter en Facebook accounts tellen elk 20.000.000 followers. Hij is omnipresent op belangrijke comedyhappenings, zoals onlangs nog Comedy Central's Roast of Justin Bieber. En zijn achterban in België is dus blijkbaar ook zeer enthousiast over zijn eerste bezoek aan ons land. Dit waarschijnlijk meer dan terecht: hij staat er om gekend wereldwijd volledige arena's omver te blazen."

Kevin Hart verdiende inderdaad al meer dan zijn strepen in de comedywereld. Een groeiende lijst van vermeldingen als acteur of producer in de 'comedy' categorie op IMDb (About Last Night, Along Came Polly, Think Like a Man Too, Real Husbands of Hollywood, ...) Een jaloersmakende carrière als host van enkele topevents, zoals bvb. de MTV (Movie) Awards). En niet te vergeten: cameo's in menig classic videoclip, zoals de legendarische Lean Back by The Terror Squad feat. Fat Joe en Remy.

Onafhankelijk van het podium of de set, Hart staat erom gekend steeds de show te stelen. In zijn vorige comedyshows echter, had hij het ook luidop over de kleine en soms moeilijkere zaken des levens: zijn grootte (Grown Little Man), het huwelijk, kinderen en zijn scheiding (Laugh at My Pain). He explained it all... Nu blijven de vraag echter: "What Now?". Het antwoord is simpel volgens dit comedy-icoon: To Be Continued. Mis dus zeker deze herkansing om erbij te zijn in Antwerpen niet.

Praktisch: reeds gekochte tickets worden automatisch overgeboekt en de nieuwe worden opgestuurd. Geïnteresseerden die zich inschreven voor de wachtlijst, krijgen uiteraard voorrang.
Nieuwe tickets: in verkoop vanaf vrijdag 18 september om 10u via livecomedy.be of Teleticket Service.
Persinfo en contact: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475/66 55 49

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be