Laatste reeks comedynamen voor Gentse Feesten

met o.a. Wouter Deprez, Comedy for Kids, Raf Coppens, ...

Met de zomer en Gentse Feesten eindelijk wat meer in zicht, voegen wij graag de laatste topnamen toe aan onze comedy-affice in Vooruit Gent. Van Domzaal tot Concertzaal: werkelijk geen enkele ruimte in de kunstentempel zal veilig zijn! Met o.a. Wouter Deprez (tijdens De Avond van de Luistervink), Raf Coppens, Jan De Smet & Katinka Polderman en Comedy For Kids kan werkelijk niemand nog zeggen dat er niets voor hem/haar tussen zit!

Op dinsdag 17/07: Raf Coppens met Verkiezingsshow 2018 (try-out)
Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht staan de politieke zenuwen op alle niveau’s gespannen.  Om die spanning tegen te gaan is er humor nodig. Veel humor. Daarom is er in 2018 de ‘RAF COPPENS VERKIEZINGSSHOW’. One-liners en grappen over o.a. Theo Francken, moddergooien, effectentaks, postjespakkerij, loze beloften…  Deze show wordt steeds aangepast aan uw gemeente en/of plaatselijke afdeling. Voor deze try-out in Gent lijken ons moppen over het circulatieplan en mandaatgefoefel mogelijks te berusten op waargebeurde verhalen. Alle overeenkomsten met de werkelijkheid zijn niet toevallig. Om 20:30u in Foyer Theaterzaal: €12,00 incl. fees

Op woensdag 18/07: Jan De Smet & Katinka Polderman Dubbelconcert
Voor liefhebbers van het fijne Nederlandstalige lied hebben we deze Gentse Feesten ook een absolute topvoorstelling in petto. In een uniek dubbelconcert zullen Vlaamse muzikale duizendpoot Jan De Smet en Nederlandse cabaretière Katinka Polderman beiden het allerbeste van hun muzikale zelf geven. Het wordt de allereerste keer ooit dat hun namen samen op een affiche prijken, dus kom dat zeker zien. Om 20:00u in Concertzaal (zittend): €18,00 incl. fees

Op woensdag 18/07: Gummbah en Leonard Bedaux met Sexboerderij (NL)
Een overrompelend multimediaspektakel zoals u nog nooit heeft gezien. Literatuur en cinema sluiten een absurd verbond en bieden zo adembenemende inzichten in het menselijk leven. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Met enige afstand het geestigste en meest orginele wat er op de Belgische en Nederlandse podia te beleven valt. Ga dat zien! Om 20:15u in Domzaal: €15,00 incl. fees.
Over deze multimedia-artiesten:
Gummbah (onder andere huiscartoonist voor Humo en De Volkskrant) en Leonard Bedaux (videokunstenaar met voorliefde voor het absurde) brengen met Sexboerderij Het Gouden Kalf (o.a.) teksten van de hand van de koning der absurdisme: Hans Teeuwen.

Van donderdag 19/07 tot en met zondag 22/07: De Avond van de Luistervink met Wouter Deprez als gastheer
Een bonte theateravond waarbij Wouter Deprez vrienden en zielsverwanten het podium opjaagt. Op deze bonte avond nodigt Wouter Deprez goed volk uit. Er kan vanalles gebeuren. Vaste waarden proberen nieuw materiaal uit. Of ze verlaten hun comfortzone en brengen iets helemaal anders. Comedians doen serieuze dingen, acteurs zingen, mime-artiesten beginnen te spreken, dansers dansen andere dansen dan hun dagelijkse dansen. Onontdekte talenten worden het podium opgegooid. Vergeten klasbakken worden afgestoft en herontdekt. Wouter lijmt de avond aan mekaar met levend vers nieuw materiaal. Of heropgedolven oud materiaal. Elke avond van de luistervink is een volstrekt unieke avond. Eén keer en dan nooit meer. U bent erbij en denkt nadien: het was prachtig. Maar is het wel echt gebeurd?
Telkens in Domzaal om 20:15u: €16,00 incl. fees.

Op zaterdag 21 juli en zondag 22 juli: Comedy for Kids met Peter Hens (try-out)

De voorstellingen van Comedy for Kids brengen, zoals de naam een beetje verklapt, comedy op maat van kinderen. Verder willen we er nog niet zoveel andere zaken over verklappen. Een publiek vanaf 10 jaar maakt op speelse wijze kennis met comedy en cabaret. Een topteam van (jongeren)entertainers werkt voor en achter de schermen aan een show die net genoeg amuseert, informeert en misschien af en toe een beetje jongleert. De eerste kijk in de leefwereld van recente testkonijnen uit het 5e en 6e leerjaar sloegen ons alvast met verbazing. Voer genoeg voor een comedyvoorstelling 100% gemaakt voor kinderen, waarbij de ouders geregeld ook van hun stoel zullen vallen. Beloofd. Peter Hens, gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één, leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen.
Telkens in Foyer Theaterzaal om 14:00u: €5,00 (incl. fees)

Voor het volledige overzicht kan je hier terecht: Gentse Feesten 2018.
Voor persaanvragen, interviews, e.a. contacteer: Azra, azra@livecomedy.be of 0476/420121

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be