Lachen aan de Dender

Comedy in Dendermonde

Lachen in Dendermonde

Dit voorjaar passeert er opnieuw heel wat comedy talent in CC Belgica in Dendermonde. Zo ontvangt de stad aan de Dender op zaterdag 11 april de Brits-Belgische Nigel Williams. Mister Williams verdiende in Vlaanderen al meer dan zijn sporen met grappige avondvullende shows, verschillende verschijningen op tv en de begeleiding van aanstormend talent in de comedywereld. In Dendermonde gaat hij echter back to the roots: old school stand-up. Nigels ‘Beken(d)t’ draait om dat eeuwige vraagstuk: is de lach het doel of het middel? Doe ik het voor volle zalen of voor mezelf? Of allebei? Het wordt een avond vol vragen, met soms antwoorden maar vooral veel moppen!

Een week later, op zondag 19 april, doet de Nederlandse comedian-cabaretier Javier Guzman CC Belgica zowel verstillen als luid lachen met zijn voorstelling ‘Absurd Verlicht’. Laat je vooral wegvoeren door Guzman op een reis vol tegenstellingen. Met en zonder meningen, langs toekomstige gedenkplaatsen voor keukens en kijk door een raam in zijn leef- en hersenkamer. Guzman is geboren om op een podium te staan, dus dat wordt sowieso een topavond.

Laatste grote (?) klepper op de affiche in Dendermonde is William Boeva. Helaas is zijn ‘Megalomaan’ voorstelling al volledig uitverkocht, maar voor degene die een kaartje konden bemachtigen is er goed nieuws: het wordt echt lachen.

Praktisch:
Nigel Williams op 11 april 2015
Javier Guzman op 19 april 2015
William Boeva (uitverkocht) op 8 mei 2015

Tickets en info:
www.livecomedy.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be