Lachen in Mechelen

met o.a. Wouter Deprez, Sven De Leijer, Lieven Scheire, Henk Rijckaert, ...

Het theater- en comedyseizoen is momenteel volop bezig. Tijd dus om even stil te staan bij de toppers die nog passeren in de Dijlestad binnenkort. Zo staat Wouter Deprez dit weekend (zaterdag 15 december) in Theatrium voor de 4de (!) keer en dat is nog maar het tipje van de spreekwoordelijke ijsberg. Lees hieronder mee en contacteer Azra via azra@livecomedy.be voor persaanvragen en/of interviews.

Wouter Deprez brengt met 'Levend & Vers' (De Standaard: ★★★★★) een hilarisch herkenbaar verhaal zoals alleen hij dat kan. Het mag duidelijk zijn dat Mechelen niet genoeg krijgt van deze meesterverteller, want hij doet al voor de 4e maal Theatrium aan. Op zaterdag 15 december. Tickets: €25,00 (incl. fees)

Een andere publiekslieveling, Sven de Leijer, breidt ook een vervolg aan zijn succesvolle theatertournee van vorig jaar. Met 'Content' staat hij voor het eerst solo op een podium, maar het mag duidelijk zijn dat hij die plaats meer dan verdient. Om dit tweede deel succesvoorstellingen af te trappen, speelt hij in het gezellige Moonbeat op 15 januari een try-out. Tickets: €17,00 (incl. fees)

Minder bekend, en alleen daarom momenteel nog minder bemind, is de Nederlandse cabaretière/taalfilosofe Paulien Cornelisse (enkele jaren geleden ook te gast in 'De Slimste Mens ter Wereld'). Ze kwam onlangs nog langs in Van Gils & Gasten om haar nieuwe boek voor te stellen, maar tourt vanaf januari ook door Vlaanderen met haar nieuwste show 'Om mij moverende redenen'. Op 23 januari in Stadsschouwburg Mechelen. Tickets: €18,00 (incl. fees).

Nieuw talent geven we uiteraard ook maar wat graag een podium. De eer is deze keer aan Lander Severins. Deze 'Jonge Leeuw' (ontdekt op Eén) brengt zowel zijn solovoorstelling 'Maanlander' naar Moonbeat (2 februari) als zijn bejubelde afstudeerproject "Grof Geschud" (11 mei) in een regie van Raf Walschaerts. Tickets voor beide shows: €14,00 (incl. fees)

Kringloopwinkelvrouw Ann Helena Kenis veroverde harten tijdens Belgium's Got Talent enkele jaren geleden en haar vorige voorstellingen in Mechelen. Ze komt graag terug, en wel op 6 februari in het Auditorium van CC Mechelen. Tickets: €14,00 (incl. fees).

Eindelijk keert Lieven Scheire terug naar de theaters. Na in Engeland furore te hebben gemaakt met zijn infotainmentlezing over quantumfysica, brengt hij nu 'Live in Nerdland: DNA'. Een entertainende theaterlezing over de menselijke genetica en hoe die heel binnenkort ook jouw leven gaat veranderen. Op 13 en 14 februari in Stadsschouwburg Mechelen. Tickets: €21,00 (incl. fees).

Zoals al eerder gesignaleerd, passeert Urbanus dit theaterseizoen voor de laatste keer langs Vlaamse zalen met 'Trecto Pnix'. Voor de eerste keer daarmee ook meteen in Theatrium, op 15 maart om precies te zijn. Tickets: €33,00 - €38,00 (incl. fees).

Kamal Kharmach begint aan het laatste deel van zijn tournee met 'De Schaamte Voorbij' en als je deze debuutvoorstelling nog live wil zien, raden we van harte zijn stop in Stadsschouwburg Mechelen nog aan. Op 28 maart. Tickets: €17,00 (incl. fees).

Binnenkort gaat ook Henk Rijckaert op tournee met zijn nieuwste show: 'Maker'. Daarin wordt ongetwijfeld weer duidelijk wat hem tot een van de beste stand-up comedians van ons land maakt... Plaatsen zijn in Moonbeat Mechelen beperkt, dus we raden aan snel te schakelen. Op 3 en 4 april. Tickets: €19,00 (incl. fees).

Ook Otto-Jan Ham keert in de tweede helft van 2019 terug naar zijn roots in het theater. Misschien is het wel eens tijd dat we hem wat beter leren kennen. Deze Music for Life-host kan je op 7 mei aan het werk zien in Stadsschouwburg Mechelen. Tickets: €21,00 (incl. fees).

Al hopeloos uitverkocht: Adriaan Van den Hoof in Stadsschouwburg Mechelen, voor een succesreeks van 31 februari t.e.m. 2 januari. Net zoals Els de Scheppers nieuwste show op 20 februari.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be