Larry Dean, de Schotse comedian met een unieke twist komt naar Antwerpen

Met 'Dodger' in Zuiderpershuis op 7 december 2024

Larry Dean komt op 7 december 2024 naar Zuiderpershuis in Antwerpen. Geboren en getogen in Glasgow. Een bekroond comedian die al 3 keer genomineerd is voor de Edinburgh Comedy Awards. Als openlijk queer man doorbreekt Larry barrières. Hij maakt zijn voorstellingen herkenbaar en verfrissend voor iedereen. Larry omarmt zijn autisme en ADHD en gebruikt het als bron van creativiteit. Daardoor zijn zijn voorstellingen uniek. Hij houdt zijn publiek graag op het puntje van hun stoel. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be vanaf vrijdag 3 mei om 11u.

Larry heeft al meerdere tournees achter de rug in de UK en Ierland. Hij heeft een sterke internationale fanbase opgebouwd door regelmatige optredens op Melbourne International Comedy Festival, New Zealand Comedy Festival, Perth Fringeworld en Just For Laughs in Montreal. In 2023 maakte hij zijn tourdebuut met zijn show Fudnut, dit jaar begint hij aan zijn grootste tour tot nu toe en maakt hij stop in ons land met een gloednieuwe show, Dodger.

Door de dementie-diagnose van zijn grootmoeder, spendeert Larry veel tijd met haar. Het zet hem aan het denken, over Elvis, zijn held en zijn identiteit. Het zet een paar dingen in perspectief; welke mensen verdienen respect en waarom?

Larry is te zien in populaire comedy TV-shows zoals Michael Mclntyre’s Big Show, Mock The Week en Stand Up Comedy Sketch Show. Larry is binnenkort ook te zien in de speelfilm This Time Next Year. Kom kijken naar de ‘two-time star of Live At The Apollo‘ voor een hilarische show over identiteit, superhelden en de voordelen van gek zijn.


Larry Dean speelt op 7 december 2024 in Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets zijn vanaf vrijdag 3 mei om 11u beschikbaar via LiveComedy.be.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be