Lewis Black kondigt show aan in Brussel op 3 juni 2023

Black terug in België voor het eerst sinds 2014, met Off The Rails Tour

Amerikaans comedian Lewis Black kondigt het Europese luik aan van zijn Off The Rails tour 2023. Hij maakt een stop op 3 juni in La Madeleine in Brussel. De tour brengt Lewis Black voor het eerst terug in België sinds zijn optreden uit 2014 in Arenberg Antwerpen. Tickets voor de Off The Rails tour zijn te koop vanaf dinsdag 4 april om 12u00.

Lewis Black, bekend als de King of Rant, gebruikt zijn kenmerkende stijl van komisch geschreeuw en vingerwijzen om de absurditeiten van het leven bloot te leggen. Zijn komische genialiteit laat mensen lachen om de hypocrisie van het leven en de waanzin die hij in de wereld ziet.

Lewis Black, een Grammy Award-winnende stand-up comedian, voert zijn veelgeprezen shows meer dan 200 avonden per jaar op voor uitverkochte zalen in heel Europa, Nieuw-Zeeland, Canada en de Verenigde Staten. Hij is een van de weinige artiesten die meerdere gerenommeerde theaters heeft uitverkocht, waaronder Carnegie Hall, Lincoln Center, Brooks Atkinson Theatre, New York City Center, de Main Stage in de Mirage in Las Vegas en een uitverkochte Broadway-reeks in de Richard Rodgers Theater in New York. Sinds 2014 heeft Lewis Black meer dan 400 live streaming-shows gedaan, genaamd 'The Rant Is Due', aan het einde van elk van zijn stand-up optredens. Lewis voegt zijn eigen unieke stijl toe aan door het publiek geschreven tirades die zijn ingezonden door de fans bij zijn show en over de hele wereld. Deze tirades zijn nu beschikbaar op de podcast van Lewis Black, Rant Cast.

Black is de langstlopende bijdrager aan The Daily Show op Comedy Central. Hij heeft comedyspecials gehad op HBO, Comedy Central, Showtime en Epix. In 2001 won hij Best Male Stand-Up bij de American Comedy Awards. Zijn nieuwste special Thanks for Risking Your Life (streamingpremière 6 oktober 2020) was zijn laatste live optreden voor de Covid-lockdown. Hij bracht acht komische albums uit, waaronder het met een Grammy Award bekroonde The Carnegie Hall Performance uit 2007. Hij won zijn tweede Grammy Award voor zijn album Stark Raving Black en heeft drie bestsellers gepubliceerd: Nothing's Sacred (Simon & Schuster, 2005), Me of Little Faith (Riverhead Books, 2008) en I'm Dreaming of a Black Christmas (Riverhead Books, 2010).

In 2012 speelde hij acht uitverkochte shows in het Richard Rodgers Theatre op Broadway en filmde hij een van zijn twee HBO-specials Black On Broadway. In 2015 speelde Black het personage "Anger" in de met een Academy Award bekroonde film van Pixar, Inside Out. Hij is een gepubliceerde toneelschrijver; hij schreef meer dan 40 toneelstukken en zijn werk werd doorheen heel de Verenigde Staten opgevoerd.

Naast zijn professionele bezigheden zet Lewis zich in voor een aantal liefdadigheidsorganisaties, waaronder de Cystic Fibrosis Foundation, The Rogosin Institute en The 52nd Street Project. Hij is ook zeer toegewijd aan het ondersteunen van de Amerikaanse troepen. Als doorwinterd USO-tourveteraan trad hij op voor het leger tijdens drie kersttournees in Irak en Afghanistan.

Tickets voor Lewis Black in Brussel zijn te koop via LiveComedy.be vanaf dinsdag 4 april om 12u00.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via ​ bert@livecomedy.be or +32499410984.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be