Lieven Scheire live in het theater tijdens de Gentse Feesten

In Vooruit Gent op 20 en 22 juli

Lieven Scheire duikt het theater in met 'De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire: De speciale relativiteit van Einstein’. We kennen hem natuurlijk van 'Scheire En De Schepping', 'De Schuur Van Scheire' en 'De Allesweter'. Maar zo vaak hij op tv te zien is, zo weinig zien we hem in het theater. Hij verschijnt wel eens op een podium in de UK met zijn Engelstalige show, maar nu is hij eindelijk ook bij ons te zien met een Nederlandstalige voorstelling. Mis deze unieke kans niet om Lieven Scheire solo én live aan het werk te zien tijdens de Gentse Feesten, op donderdag 20 en zaterdag 22 juli in de Vooruit in Gent. De ticketverkoop is zonet van start gegaan.

Een lezing van Lieven Scheire - half wetenschapper, half mens - is altijd een hele belevenis: met zijn enthousiasme voert hij u door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde, en verbaast hij u met waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.

U hoeft geen zes diploma’s te hebben om Lievens wonderlijke verhalen te kunnen volgen - hij heeft die trouwens zelf ook niet. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet boeien. Dankzij zijn ervaring als stand-up comedian zal u zelfs als leek natuurkunde zonder meer interessant gaan vinden. Niet zonder gevaar overigens, de kans bestaat immers dat u na een lezing van Vampier Scheire helemaal door fysica bent gebeten. U bent gewaarschuwd.

De relativiteitstheorie heeft de naam een erg moeilijk theorie te zijn die enkel door genieën te doorgronden is. Maar de basis van speciale relativiteit van Einstein is op zich erg simpel en door iedereen te begrijpen. Men moet enkel willen aanvaarden dat de werkelijkheid zich in sommige omstandigheden totaal anders gedraagt dan we gewoon zijn.

In deze lezing legt Lieven Scheire op bevattelijke en humoristische wijze de basis van de speciale relativiteitstheorie uit. Wilt u versteld zijn van uzelf door echt te begrijpen wat Einstein bedoelde? Dan is dit uw kans.

Praktisch
De Wonderlijke Wereld van Lieven Scheire 
‘De speciale relativiteit van Einstein’
Donderdag 20 juli & zaterdag 22 juli 2017 – tijdens de Gentse Feesten!
In Vooruit Gent
Tickets: €23,00 (inclusief reservatiefee) via www.livecomedy.be

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.

About LiveComedy.be

LiveComedy.be promotes national and international comedy performances.

Here you will find an overview of our press releases, but you can also download all high-resolution photos.

Contact

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be