Limburgs mentalist Piet Kusters binnenkort in première

Bekend van Belgium's Got Talent, binnenkort in theaters

Piet Kusters, de 27 jaar jonge mentalist die de jury van Belgium's Got Talent omver blies met zijn talent, debuteert op 5 december in het theater met zijn eerste volavondvoorstelling. Die krijgt de toepasselijke en duidelijke titel 'Mentalist'. Tijdens de try-outs liet hij zijn publiek alvast achter met monden open van verbazing. Hij start zijn tournee in Hasselt; daarna speelt hij nog in onder andere Gent, Leuven en Mechelen. Voor interviewaanvragen en meer informatie, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499/410984.

De Hasselaar Piet Kusters is nog maar 27 jaar, maar al 9 jaar performt hij als mentalist. Bij het grote publiek is hij al lang geen onbekende meer. In 2018 nam hij immers deel aan Belgium's Got Talent. Tijdens zijn auditie bezorgde hij goochelscepticus Stan Van Samang een mental breakdown en in de halve finale werd hij overladen met complimenten. Niemand kan om het talent en de innemendheid van Piet heen.

Hoogste tijd om mensen ook live van hun stoel te laten vallen. Met 'Mentalist' brengt Piet Kusters voor het eerst een voorstelling voor het theater. Interactief theater zou je het kunnen noemen, want het publiek vormt natuurlijk een belangrijk onderdeel van de show. Als geen ander weet Piet de gedachten van zijn podiumgasten te beïnvloeden of goed bewaarde geheimen te ontfutselen. Doorspekt met subtiele grappen, en knap opgebouwd aan de hand van een persoonlijk verhaal, zorgt de verrassende en originele show ervoor zorgt dat de hele zaal weet wat mentalisme is.

Première in Hasselt
Negen jaar staat hij in het vak. Mentalisme is inmiddels het hoofdberoep van Piet. Zijn deelname aan Belgium's Got Talent zorgde ervoor dat hij vaak gevraagd werd op feesten en bedrijfsevenementen. Daar wandelt hij dan telkens van tafel naar tafel om gedurende vijf minuten mensen te verbazen met onverklaarbare dingen die vlak onder hun neus gebeuren, of verzorgt hij voorstellingen voor de genodigden. Maar nu wil hij dat ook in het theater doen.

Na een hele reeks try-outs, onder andere in het voorprogramma van Gili, staat de voorstelling nu op punt om in première te gaan. Op 5 december speelt Piet voor een vol Cultuurcentrum Hasselt. Hij staat te popelen om eraan te beginnen. "Voor mij is het echt een eer dat ik in première mag gaan in mijn thuisstad," zegt hij vol enthousiasme. "Een droom die in vervulling gaat."

Maar het blijft niet bij Hasselt. Van december tot april reist hij het hele land af, om onder andere in Leuven, Mechelen en Gent op te treden. Enkele zalen zijn nu al uitverkocht. De volledige speellijst vind je hieronder en op www.pietkusters.com .

Speellijst Piet Kusters 2019-2020
5 december 2019 - Hasselt
12 december 2019 - Leuven
19 december 2019 - Sint-Genesius-Rode
10 januari 2020 - Lanaken
8 februari 2020 - Machelen
13 februari 2020 - Mechelen
29 februari 2020 - Leopoldsburg
14 maart 2020 - Schilde
24 maart 2020 - Gent
3 april 2020 - Sint-Truiden
Affiche 'Mentalist' - Copyright beeld Sanne Peeters
Affiche 'Mentalist' - Copyright beeld Sanne Peeters

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be