Maarten Westra Hoekzema met gloednieuwe voorstelling in Vlaamse theaters vanaf 2022

Maarten Westra Hoekzema met gloednieuwe voorstelling in Vlaamse theaters vanaf 2022

Première 'Toen eindelijk alles lukte' op 13 januari in Berchem

De Nederlandse cabaretier en theatermaker Maarten Westra Hoekzema gaat vanaf januari 2022 op tournee in Vlaanderen met zijn nieuwe voorstelling 'Toen eindelijk alles lukte'. Het succes van zijn laatste voorstelling veranderde alles voor Maarten. Maar kan hij nu zeggen dat zijn leven gelukt is? En moeten we wel willen dat een leven lukt? Met zjin typische mix tussen cabaret en theater komt hij opnieuw langs de zalen in Vlaanderen. De première van zijn nieuwe programma gaat door in Berchem. Daarna trekt hij onder andere naar Gent, Antwerpen, Leuven, Mechelen en Brugge. Een eerste reeks data staat nu online op LiveComedy.be.

Als we alles kunnen krijgen wat we willen, waarom zijn de meeste levens dan zó?  

Zijn hele jeugd werd Maarten Westra Hoekzema doodgegooid met. 'Alles kan, als je maar wil’, ’the sky is the limit’ en ‘geluk zit in jezelf’. Lang kreeg hij maar niet wat hij wilde. Hij was een echte aanmodderaar verteerd door schuldgevoel, waardoor hij steeds ongelukkiger werd en zich vervolgens nog schuldiger voelde.

Op een dag keerde het tij. Bij zijn recentste voorstelling Tired Of Being Young zaten de zalen voller, waren de reacties enthousiaster dan ooit tevoren en de recensenten lovend. Hij ontmoette de vrouw van zijn leven en kocht zelfs een huis. Op de dag dat dit tot hem doordrong, begon hij antidepressiva te slikken.

In Toen eindelijk alles lukte vraagt Maarten zich af: wanneer is een leven gelukt?

De nieuwe voorstelling wordt geregisseerd door Johan Petit en zal in première gaan op 13 januari 2022 in CC Berchem. Tickets voor die voorstelling en de shows in Antwerpen, Gent en Brugge zijn nu al te koop. De andere data gaan op een later moment in verkoop. De huidige speellijst is te vinden op www.livecomedy.be.

Copyright: Kristel Dierckx
Copyright: Kristel Dierckx
Copyright: Alexia Leysen
Copyright: Alexia Leysen

 

----------

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via [email protected] of op +32499410984.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent