Making A Murderer live on stage in België!

Op 19 maart in Arenberg Antwerpen

Rechtstreeks uit de Emmy-genomineerde Netflix-documentairereeks Making a Murderer komen advocaten Dean Strang en Jerry Buting naar de Antwerpse Arenbergschouwburg om hun kijk op een van de meest besproken en controversiële strafrechtelijke processen van de afgelopen jaren te delen. De documentaire over de onfortuinlijke familie Avery zette enkele maanden geleden de wereld op zijn kop, België inclusief.

Making a Murderer vertelt het verhaal van Stephen Avery, die 18 jaar in de cel zat voor een misdaad die hij niet pleegde en daarvoor pas voldoende bewijs kon leveren dankzij nieuwe DNA-onderzoekstechnieken. Twee jaar en bijna een miljoenenvergoeding van de lokale overheid later, werd hij opnieuw gearresteerd. Deze keer voor de brutale moord op fotografe Teresa Halbach. Hier verschijnen topadvocaten Strand en Buting ten tonele, die hemel en aarde proberen te verzetten om - opnieuw - Avery’s onschuld te bewijzen.

Met het tweede seizoen van de populaire reeks eindelijk bevestigd en wereldwijde internetfora die de zaak zeker nog niet laten rusten, zijn deze serie en bijbehorende avond meer dan actueel. Bereid je voor op unieke getuigenissen over één van de meest mysterieuze hedendaagse moordzaken. De twee advocaten zullen ook de tijd nemen om te antwoorden op vragen uit het publiek.

De ticketverkoop start op maandag 31 oktober om 11u00.

Hoewel Live Comedy de organisator is, is dit natuurlijk géén comedy-voorstelling.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be