Mechelen verwelkomt toppers uit de comedywereld

Het voorjaar van 2015 wordt een drukke periode voor Mechelaars die graag eens goed lachen. Zoals het een bruisende stad betaamt, staan er verschillende grote comedians op het toneel van de Stadsschouwburg de komende weken. ‘Groot’ is echter relatief bij de eerste komieker in het rijtje, want niemand minder dan William Boeva trapt het comedyseizoen af op 12 maart. Met zijn show ‘Megalomaan’ probeert hij het bescheiden, maar vooral grappig te houden.

Enkele centimeters en weken later komt Xander De Rycke langs met de best-of voorstelling die zijn 10 jaar lange carrière (probeert) samen te vatten.  Klassiekers (maar dan nog beter) gecombineerd met nieuw materiaal. Sowieso een aanrader! Verder ontdekten ook onze Noorderburen de charmes van het Mechelse publiek, en brengt Javier Guzman zijn ‘Absurd Verlicht’-e tournee mee in april. Sterke comedy met een autobiografisch kantje. Je zal een andere kant van Guzman leren kennen.

Ook de andere Nederlander, Marc-Marie Huijbregts, zal de schouwburg zowel stil krijgen met aangrijpende verhalen en iets later aanstekelijk laten lachen. Deze bijna Slimste Mens was alleszins wel slim genoeg om naar Mechelen af te zakken!  Tickets voor al deze voorstellingen zijn bijna allemaal de deur uit, nog een bewijs dat het klikt tussen de comedywereld en de Mechelaars. U komt toch ook langs om te lachen?

Voor liefhebbers van internationale comedy die trouwens graag nieuwe namen leren kennen voor ze écht beroemd worden, is er ook de nieuwe Live Comedy Club in Moonbeat Mechelen.  Gegarandeerd avonden vol verrassingen en de slappe lach.

Praktisch:
William Boeva: 12 maart
Xander De Rycke: 26 maart
Javier Guzman: 4 april
Marc-Marie Huijbregts: 23 april
Alle voorstellingen in Stadsschouwburg Mechelen.
Live Comedy Club:
Eerstvolgende clubnight op 18 maart met Maria Shehata, Adam Fields, John Colleary en gastheer Arbi El Ayachi.
Tickets en info: www.livecomedy.be   

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent