Mechelse comedykalender gekend

Mechelse comedykalender gekend

vanaf oktober 2015

Voor een gevarieerd aanbod comedy, kan je volgend seizoen opnieuw terecht bij Stadsschouwburg Mechelen (CC Mechelen). Daar staan enkele heel erg fijne voorstellingen geprogrammeerd, en dat is niet toevallig. Promotor en zaakvoerder van Livecomedy.be: "In een stad als Mechelen kan echt geen comedyaanbod ontbreken. We zijn dan ook blij dat de Stadsschouwburg plaats maakt voor goede comedians en spelen graag in op die vraag".

De aftrap wordt verzorgd door publiekslieveling Henk Rijckaert. Hij brengt er zijn succesvolle 'De Fun, De Hits', een show die balanceert tussen luid meezingen of nog luider meelachen (op 22 oktober). Cafe Corsari's favoriete huiscomedian, Jan Jaap van der Wal bezoekt Mechelen ook met zijn exclusief in en voor Vlaanderen gemaakte voorstelling 'De Nieuwe Belg' (op 11 december). 

Nu nog iets minder bekend, maar in Nederland reeds bejubeld en gedecoreerd met de ene 5-sterrenrecensie na de andere, is Micha Wertheim. Wertheim's cabaret is moeilijk te beschrijven, omdat het gewoon zo uitzonderlijk goed in elkaar steekt. Kom dus zeker proeven van zijn 'Voor Zichzelf' (op 26 november). 

Wie je ook beter kan leren kennen in Mechelen, zijn de hoofdrolspeelsters uit de vernieuwde Vaginamonlogen. Slong Dievanongs, Nele Goossens en Lies Levefer maken zich in deze editie van befaamde voorstelling opnieuw zorgen over vagina's over de hele wereld (op 28 november). 

Pret verzekerd op het podium van de Stadsschouwburg wanneer The Lunatics er te gast zijn. Zij brengen al jaren sublieme impro-comedy en hulden dat in deze voorstelling in een heel bijzonder jasje. De avond wordt namelijk opgevat als een avond televisiekijken: met rode knop, reclame en wegzappen? Enkel als het publiek die suggesties richting podium roept (op 17 december). Een andere dolle bende die Mechelen zal entertainen, maar dan met hun mix van muziek en humor, is Die Verdammte Spielerei (2 maart). Laat je meenemen op een muzikale tocht tijdens 'Een dag met Stefaan'.

Stand-up in de puurste vorm kan je dan weer komen bezichtigen tijdens de voorstelling 'Pagliacci' van Jeroen Leenders. Deze Vlaamse comedian brengt elke keer een hoofd vol ideeën mee, maar daar stoppen de zekerheden dan ook. Want alles is alles anders tijdens een voorstelling: het weer, het publiek, Jeroen zelf. 

En last but not least, doet ook Adriaan Van den Hoof de Dijlestad aan! Na enkele jaren comedyretraite, is hij terug met een spliksplinternieuwe show. Het belooft een topper worden, waarin persoonlijke verhalen en grappige anekdotes elkaar afwisselen: 'Neen, het was gisteren ook al laat' moet je echt gezien hebben.
 
Pure stand-up, onemanshows, girlpower, muzikale bijdragen of niet: het Mechelse comedy-aanbod mag gezien worden. Kom dus zeker kijken tijdens een van deze voorstellingen. 

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar.
Voor meer info kan je terecht op: www.livecomedy.be
Voor perscontacten kan je contact opnemen met Tom Bertels - 0475/66 55 49 en [email protected] 

 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent