Micha Wertheim volgende maand met korte tour naar Vlaanderen

Nederlandse cabaretier met 'Voor heel even' te zien in Antwerpen, Geel, Sint-Niklaas en Hasselt

De Nederlandse cabaretier Micha Wertheim komt met een korte tour naar Vlaanderen. Hij speelt 'Voor heel even' in Arenberg Antwerpen, CC De Werft Geel, CC Sint-Niklaas en CCHA Hasselt vanaf februari. De meester van het manipuleren keert daarmee eindelijk terug naar België. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be/michawertheim.

Er zijn weinig cabaretiers die er zo van houden om hun publiek te ontregelen als Micha Wertheim. Enkele jaren geleden maakte hij nog twee experimentele voorstellingen waarin hij zichzelf elke avond liet vervangen door een robot dan wel het publiek. Ook in zijn nieuwste voorstelling 'Voor heel even' gaat hij de uitdaging niet uit de weg om zichzelf weer heruit te vinden. In dit programma zoemt hij in tot het kleinste detail, tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kan vullen. Zoals het gaat bij Micha blijft de rest van de voorstelling vooral in mysterie gehuld. Wie wil ondervinden waar dat alles toe leidt, kan dus maar beter zelf kijken in Antwerpen, Geel, Sint-Niklaas en Hasselt.

De laatste keer dat Micha Wertheim in België speelt dateert al van begin 2020, vlak voor de coronapandemie. Daardoor kon hij toen maar twee voorstellingen spelen voor alle theaters op slot gingen. Dit jaar keert hij eindelijk terug. Alle informatie over speeldata vind je terug op LiveComedy.be/michawertheim.

Copyright: Merlijn Doomernik
Copyright: Merlijn Doomernik

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be