Mike Tyson live in Koninklijk Circus op 3 april 2014

Tyson vertelt zijn verhaal live op de planken, onder regie van Spike Lee
 
Bokslegende Mike Tyson, drievoudig wereldkampioen in het zwaargewicht, komt op 3 april voor een eenmalig optreden naar België. In het Koninklijk Circus  in Brussel vertelt hij zijn persoonlijke verhaal in een show onder regie van niemand minder dan Spike Lee. ‘The Undisputed Truth’ geeft een unieke inkijk in het leven van één van de meest legendarische boksers aller tijden. Kaartverkoop start vrijdag 13 september om 10.30 uur.
 
 

Humorvol, emotioneel en confronterend, 
In de spoken-word voorstelling ‘The Undisputed Truth’, die ondersteund wordt met bijzondere videobeelden, doet Mike Tyson voor eens en voor altijd zijn eigen verhaal uit de doeken. Niet alleen de gekende hoogtepunten, maar ook zijn afkomst, zijn drama’s en zijn persoonlijk leven komen aan de orde. Het publiek krijgt antwoorden hoe hij de top bereikte, om er vervolgens ook weer keihard af te donderen. Spike Lee tekent voor de regie van de show, waarbij naar afloop, voor het selecte gezelschap VIP-kaartkopers, nog een extra sessie plaatsvindt om persoonlijk vragen te stellen aan Iron Mike.
 
Europese Tour
Na een succesvolle ‘first match’ op Broadway en een tour door de Verenigde Staten gaat op 21 maart 2014 de Europese tour van start; elf shows te beginnen in London (Hammersmith Apollo). Daarna volgen Glasgow, Manchester, Dublin, Oslo, Kopenhagen, Stockholm , Amsterdam en Brusse. Het beloven memorabele avonden te worden: “this riveting one-man show goes beyond the headlines, behind the scenes and between the lines to deliver a must-see theatrical knockout”, aldus Tyson c.s..
 
Voorverkoop
De kaartverkoop voor het optreden van Mike Tyson in het Koninklijk Circus start op vrijdag 13 september  om 10.30 uur via www.cirque-royal.org / 02 218 20 15 en FNAC
 
MIKE TYSON – THE UNDISPUTED TRUTH IS GEEN BOKSWEDSTRIJD.
 
Mike Tyson – Undisputed Truth, directed by Spike Lee 
Donderdag 3 april 2014 - Koninklijk Circus | Brussel
Aanvang show: 20.00 uur (deuren geopend vanaf 19.00 uur)
Tickets: € 72,  €62, € 52, € 32 (incl. servicekosten).
VIP Tickets:
 

  • € 250 (meet & greet, foto + gesigneerde bokshandschoen, incl. servicekosten.)
  • € 150 (meet & greet + foto, incl. servicekosten.)

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be