Na 8 jaar komt "Weird Al" Yankovic eindelijk terug naar België

Na 8 jaar komt "Weird Al" Yankovic eindelijk terug naar België

Zaterdag 18 februari in het Koninklijk Circus in Brussel

In 2015 zette "Weird Al" Yankovic een sold out AB op zijn kop! Voor het eerst in meer dan acht jaar steekt de grootste muzikale satiricus ter wereld de oceaan terug over met een Belgische passage op zaterdag 18 februari in het Koninklijk Circus in Brussel. De ticketverkoop start op donderdag 10 november om 10u via greenhousetalent.com en livecomedy.be.

Dit keer komt "Weird Al" Yankovic zonder zijn gebruikelijke energieke parodieën, maar wel met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour, een intieme avond vol muzikale comedy die draait om originele fan favourites uit zijn intussen 14 albums. Deze tournee wordt de langverwachte internationale terugkeer van Weird Al, na talloze uitverkochte tournees in Noord-Amerika, op beroemde locaties als Radio City Music Hall en Forest Hills Stadium, en recenter nog het Kennedy Center in Washington DC en Carnegie Hall in New York City. 

Voor het voorprogramma brengt "Weird Al" zijn goede vriend en legendarische komiek Emo Philips mee!

Vergezeld van zijn accordeon heft "Weird Al" ongetwijfeld opnieuw enkele onorthodoxe polka's aan! Niet te missen dus. "Weird Al" Yankovic met The Unfortunate Return of the Ridiculously Self-Indulgent, Ill-Advised Vanity Tour op zaterdag 18 februari in Brussel!

"Weird Al” Yankovic is de meest verkochte comedy-artiest ooit. Hij heeft vijf Grammy’s op zijn naam en zijn album Mandatory Fun uit 2014 was het eerste comedy-album ooit dat op de hoogste plek binnenkwam op de Billboard Top 200. Hij is een van slechts drie artiesten die in elk van de laatste vier decennia een single in de Top 40 hebben gescoord; de andere twee zijn Michael Jackson en Madonna. Op 27 augustus 2018 bekroonde de Hollywood Chamber of Commerce Weird Al met een ster op de Hollywood Walk of Fame.  "Eat It,” "Like a Surgeon,”  "Word Crimes", "Yoda,” "Smells Like Nirvana,” "Amish Paradise” en "White & Nerdy” zijn slechts enkele staaltjes van zijn geniale kunnen.

Emo Philips heeft meer dan 7000 stand-upshows gegeven over de hele wereld, waaronder  twee weken lang elke avond in de West End van Londen. Hoogtepunten van zijn carrière zijn zijn geprezen comedy-album E=MO Squared en de HBO-special Emo Philips Live at the Hasty Pudding Theatre. Het moment waar Emo zelf het meest trots op is? Toen hij Weird Al een demonstratie gaf over het correcte gebruik van een tafelzaag, in de film The Vidiot From UHF.

Story image
Story image

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Liesbeth Rubben via [email protected].

 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent