Najib Amhali komt naar Antwerpen en Gent in 2020

Najib Amhali komt naar Antwerpen en Gent in 2020

Tickets voor nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' meteen te koop

Najib Amhali brengt zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' naar België. In februari 2020 speelt hij in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent. Tickets zijn meteen beschikbaar via LiveComedy.be. Voor meer info, persaanvragen en interviews, contacteer Bert via [email protected] of op +32499410984.

De bekendste Marokkaan van Nederland komt eindelijk opnieuw naar België. In zijn nieuwe voorstelling 'Waar was ik?' zal Najib Amhali het hebben over waarom hij zijn vorige theatershow in 2017 geannuleerd heeft. Een drank- en drugsverslaving zorgden er toen voor dat '(N)ergens goed voor' niet kon doorgaan. Het belooft dus een zeer persoonlijke voorstelling te worden, waar gelukkig als vanouds veel om gelachen kan worden. Ook oude bekenden komen langs in de voorstelling.

De première van Najb Amhali's nieuwe voorstelling vindt plaats op 16 april in Carré Amsterdam. In februari 2020 komt de voorstelling dan eindelijk naar België. De volledige speellijst is hieronder te vinden. Tickets zijn meteen te koop via https://www.livecomedy.be/event-category/najib-amhali/.

Stadsschouwburg Antwerpen

  • donderdag 6 februari
  • vrijdag 7 februari
  • zaterdag 8 februari

Capitole Gent

  • vrijdag 14 februari
  • zaterdag 15 februari
Contacteer ons
Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent