Najib Amhali viert 30 jaar on stage

Shows in Antwerpen en Gent vanaf april 2024

De Nederlandse cabaretier Najib Amhali staat 30 jaar in het vak. Dat viert hij met een grote reeks shows in Nederland en België. In april en mei volgend jaar staat hij in respectievelijk Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent met de voorstelling '30 jaar on stage'. Tickets voor de vijf aangekondigde data in België gaan in verkoop vanaf maandag 29 mei om 10 uur, via LiveComedy.be.

Sinds 2020 is Najib Amhali niet meer op een Belgisch podium verschenen met een nieuwe show, maar over iets minder dan een jaar zal hij opnieuw het beste van zichzelf brengen op de podia van Stadsschouwburg Antwerpen (11-12-13 april 2024) en Capitole Gent (28-29 mei 2024). Hij kondigde zijn nieuwe tour gisteravond aan bij Eva Jinek op de Nederlandse zender RTL4. Ook met zijn vorige show 'Waar Was Ik?' passeerde hij vier keer langs Stadsschouwburg Antwerpen en twee keer in Capitole Gent. Die theaters waren toen tot de nok toe uitverkocht.

In de jubileumshow 30 jaar on stage kijkt Najib terug op zijn leven; een hollywoodverhaal in Nederland met vooral veel ups. Het publiek wordt getrakteerd op nieuwe verhalen en personages, waarbij scènes en typetjes die Najib beroemd maakten de revue passeren. Zijn levensverhaal vormt de rode draad. Van zijn afkomst uit een Marokkaanse gezien dat naast een linoleumfabriek in Krommenie leefde, via de toneelschool naar zijn eerste korte cabaretoptredens met Comedytrain. Met als voorlopig hoogtepunt tot drie keer toe een uitverkochte Ziggo Dome. Najib giet het allemaal in één verrassende show.

Voor de Belgische data kan je terecht op LiveComedy.be. Een overzicht van de volledige tour in Nederland kan je vinden op najibamhali.nl. Tickets voor Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent zijn te koop vanaf maandag 29 mei om 10 uur.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be