Nederlandse comedytop in Leuven

Nederlandse topkomieken in Leuven

 

Het belooft een grappige Leuvense lente te worden, gebaseerd op de rijke line-up van Nederlandse komieken die binnenkort een podium van 30CC aandoen in de studentenhoofdstad van Vlaanderen.  Dat Leuven veel meer is  dan een studentenstad, bewijs alvast de doortocht van de Nederlandse comedian Javier Guzman. Terug van nooit weggeweest met zijn nuchtere tournee ‘Absurd Verlicht’. Een voorstelling van Guzman combineert grote woorden met perfect gedoseerde lachsalvo’s. En dat zal op 18 maart in 30CC/Minnepoort niet anders zijn.

 

Enkele weken later neemt de Nederlandse oer-cabaretière Brigitte Kaandorp het roer over in 30CC/Schouwburg. De naam verklapt het al, u krijgt enkel en alleen het allerbeste tijdens haar ‘Kaandorp Grande de Luxe Extra Plus’ ofte uit haar volledige dertigjarige carrière. Want het was, u raadt het al, soms een heel erg zwaar bestaan.

 

Laatste paradepaardje van de Nederlandse comedyweken in Leuven is Freek de Jonge, die 30CC/Minnepoort zal aandoen. Met zijn ‘Als je me nu nog niet kent’ maakt hij duidelijk wat je gemist hebt als je hem nog niet zou kennen: vrolijke conferences en indringende liedjes. Of was het omgekeerd?

 

Tickets voor deze topavonden Hollandse comedy vlogen als zoete broodjes de deur uit, maar er zijn er nog enkele per voorstelling. Wij weten dat Leuven graag lacht, dus wees er dus nog snel bij!

 

Praktisch:
Javier Guzman op 18 maart in 30CC/Minnepoort

Brigitte Kaandorp op 14 april in 30CC/Schouwburg
Freek de Jonge op 16 april in 30CC/Minnepoort

 

Tickets en info:

www.livecomedy.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be