New Yorkse comedian Ryan Long in 2024 in Antwerpen

Europese tour houdt halt in Zuiderpershuis op 15 januari

Amerikaans comedian Ryan Long brengt zijn stand-up tour naar Europa, met een stop in Antwerpen op 15 januari 2024 in Zuiderpershuis. De in New York gevestigde komiek is bekend als host van de populaire podcast 'The Boyscast' en is al snel een vaste waarde geworden van het comedyclubcircuit in Noord-Amerika. Tickets voor zijn allereerste Belgische optreden zijn vanaf nu verkrijgbaar via LiveComedy.be.

Sinds hij Toronta, Canada inruilde voor New York in 2019, groeide het succes van Ryan Long in de New Yorkse comedyclubs zienderogen; hij is één van de vaste waarden bij onder andere The Comedy Cellar, New York Comedy Club en Brooklyn Comedy Club. Zijn snelle en snedige observatiehumor hebben hem een plaats opgeleverd bij Just For Laughs en uitnodigingen van Netflix, MTV en The Joe Rogan Experience. De meest succesvolle van zijn drie comedy specials, genaamd 'White Immigrant', vergaarde al meer dan 600.000 views op YouTube, waar de volledige show gratis beschikbaar is.

Naast het podium is Ryan Long podcast- en filmmaker. Hij is de host van comedy podcast 'The Boyscast'. Voor de Canadese nationale zender CBC creërde, speelde hij in en was hij de showrunner van 'Torontopia' en 'THAT GUY'. De tv-reeks 'Ryan Long is Challenged' was te zien op Bite TV. Zijn virale YouTube-videos leverden ruim 100 miljoen views op.

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be